Не COVID-19, а “калинките” в държавната администрация убиват България!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ne-covid-19-a-kalinkite-v-darzhavnata-administraciya-ubivat-balgariya/13036 SvobodnoSlovo.eu
Не COVID-19, а “калинките” в държавната администрация убиват България!

Не COVID-19, а “калинките” в държавната администрация убиват България! Родината ни се разпада заради лоялната, но бездарна глутница, която обслужва главатаря.

Вече 20 дни РЗИ не може да въведе данните ми в системата и личният лекар не може да ме открие в нея.

А и въпреки осигуровките, които плащам повече от четвърт век, диагностиката и лечението на заболяването е изцяло за моя сметка!

От обявяването на епидемията през март т.г., никога не съм ползвал маска на открито – паркове, площади и улици – от уважение към себе си!

Също така, винаги съм ползвал маска в затворени помещения с много хора – от уважение към другите.

Не промених начина си на живот и работа – пътувах зад граница, посещавах клубове, чаках сред стотици хора по летища и гранични пунктове… Истанбул, Атина, Коня, Тесалоники, София…

Но… Преди 20 дни прекарах чудесна вечер с лекарска двойка от София: тя е стоматолог, а той – гинеколог. Грамотни, млади хора, ама  … само след 5 дни и тримата бяхме с положителен COVID тест. Всеки от нас остана под домашна карантина и премина през заболяването с различна степен на натоварване.

Ирония! Оказа се, че не летищата и улиците, а най-сигурната компания може да предаде вируса…

От първо лице мога да заявя, че:

  1. Прилагането на досега известните мерки за предпазване, една от които – носене на маски, е нещо като врата в полето т.е. абсолютно неефикасно!
  2. Никой не може да бъде застрахован срещу заболяването!
  3. Недотам грамотни хора спекулират със страховете на народа, като с това не само не помагат, а определено вредят…

Другите изводи оставям за всеки от вас.

Защо пиша всичко това?

Аз преболедувах вирусната инфекция средно тежко. И като мъж под 55 години, без придружаващи заболявания и с нулева кръвна група, съм подходящ донор на кръвна плазма.

Обръщам се към всички мои приятели-природозащитници: ако лично вие имате нужда от животоспасяваща кръвна плазма – разчитайте на мен! Ще се радвам да помогна на вас, които сте ангели в човешки тела, спасяващи безмълвните жители на планетата, нашите по-малки братя – животните!

Благодаря на приятелите, които са до мен.

Важна информация за статистиците на астрологията:

– владетел на моя дом на здравето (и съответно на работата) е съзвездието Близнаци, чийто управител е Меркурий;

– променяйки хода си на “ретрограден” на 14 октомври, Меркурий отправи предупреждение към всички, с подобни конфигурации да НЕ прекаляваме със заетостта си – предупреждение, което получихме и през юни, когато Северният възел навлезе в Близнаци;

– заболяването е червен картон, за всички, които прекаляват с ежедневните си заетости и неглижират здравето си.

– тялото даде поле за изява на вируса в абсолютно съотвествие с аспектите на планетите.

Как човек да не обикне астрологията.

Стилиян Иванов

http://afera.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.