Не позвлявайте с цената от кръвта на едно момиче, да ви пробутват Истанбулската конвенция

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ne-pozvlyavayte-s-cenata-ot-kravta-na-edno-momiche-da-vi-probutvat-istanbulskata-konvenciya/114258 SvobodnoSlovo.eu
Не позвлявайте с цената от кръвта на едно момиче, да ви пробутват Истанбулската конвенция

Не позвлявайте с цената от кръвта на едно момиче, да ви пробутват Истанбулската конвенция. В нея няма нищо повече от нашите зкони. Дори повече, всички юристи с които съм говорил казват, че нашия закон за домашно насилие е крайно и ненужно рестриктивен и често "насилника", всъщност се оказва жертва на закона и неговото прилагане по презумпция, без дказателства.

Проблемът не в законодателството, а в правоприлагането му. Както се казва, почва има, но семето е кофти! Не се връзавайте на либерал-шаралтаните за тази конвенция, те целят друго.

Целят след чалга обезличаването на поколения българи, да обезличат и традиционното класическо семейство, заменяйки го с третополово такова. Позволявайки на еднооплови да сключват брак, да си избират пол, да осиновяват деца, уж защитавайки жените от домашно насилие.

Цветан Фиков

4 Коментара

Да, бе

преди 9 месеца

Ако нямаше Дебора, щяха да я измислят. ------ Много са прозрачни.

Коментирай

На Дебора бестито

преди 9 месеца

Всичко в тази скалъпена история вони... И народа- като овце...съпричастен уж... Не...просто глупав...тъп... Нищо не се разбра... Къде, кога... Скриха всички... Жертвата, насилника... След време ще се разбере, че Гошето всъщност не е виновен, ама вече ще са ни пробутали Истанбулската конвенция и трети пол - "ТО".

Коментирай

Гражданка

преди 9 месеца

В случая с Дебора за мен е на лице трафик на хора с цел проституция. Той е охранител в нощен клуб, където подбира "материала" и после го "пласира" Разбира се това става със знанието и съдействието на МВР и службите. Това се потвърждава и от думите на бившата мис Стара Загора от нейното изявление в Тик-Ток. И чак сега прокуратурата се самосезирала от нейните думи. Най-вероятно Дебора нещо се е опънала , и този насилник / с жена и дете!!!/ и еотмастил. Така виждам аз нещата, може и да не съм права.

Коментирай

Миседниш накура /japan/

преди 9 месеца

Абе може и да е курве,ама за кво да я нарежи...толко му е акъла на гошо

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.