Не знам някъде в Европа има ли по-скъпа вода, май не. Ако някой знае да каже

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ne-znam-nyakade-v-evropa-ima-li-po-skapa-voda-may-ne-ako-nyakoy-znae-da-kazhe/26953 SvobodnoSlovo.eu
Не знам някъде в Европа има ли по-скъпа вода, май не. Ако някой знае да каже

Очаквано водата я поскъпват яко. В Силистра отива над 5 лв. (не знам със или без ДДС е) в Смолян и Разград пак там някъде. Демек кубик вода 3 евро?!?! 

Не знам някъде в Европа има ли по-скъпа вода, май не. Ако някой знае да каже.

Не знам и защо хората там са още по къщите си, а не на улицата?

Даниел Божилов 

2 Коментара

Иванов

преди 1 година

Една много, много важна тема. Нашата земя е богата на води, благословена , но и прокълната . Никой досега не повдигна този въпрос в парламента, а тези от Силистра мълчат като ДИОБИТЪК. Всичко, което носи доходи се дава на концесия, на всичко, което е жизнено необходимо вече му надуват цената. Това е кретенския идиотски подход към собственото ти население в угода на Хегемона. Колко и какви подобрения можеха да се направят в страната, за да имат гражданите питейна вода на символични цени само с парите, които нашите дебили пръснаха за изтребителите на чертеж. Колко неща можеха да се направят за да могат и хората с най-ниски доходи да живеят човешки. Всичко е по жестоко от живота в джунглата, щото там няма зверове като нашите, например Гошето Гергов, който с хитрост и спекула натрупа огромно богатство. Това ли беше мечтата на народа ни за демокрация, една лъжа, която се подновява ежедневно и ни убива физически и духовно.

Коментирай

Иванов

преди 1 година

Една много, много важна тема. Нашата земя е богата на води, благословена , но и прокълната . Никой досега не повдигна този въпрос в парламента, а тези от Силистра мълчат като ДОБИТЪК. Всичко, което носи доходи се дава на концесия, на всичко, което е жизнено необходимо вече му надуват цената. Това е кретенския идиотски подход към собственото ти население в угода на Хегемона. Колко и какви подобрения можеха да се направят в страната, за да имат гражданите питейна вода на символични цени само с парите, които нашите дебили пръснаха за изтребителите на чертеж. Колко неща можеха да се направят за да могат и хората с най-ниски доходи да живеят човешки. Всичко е по жестоко от живота в джунглата, щото там няма зверове като нашите, например Гошето Гергов, който с хитрост и спекула натрупа огромно богатство. Това ли беше мечтата на народа ни за демокрация, една лъжа, която се подновява ежедневно и ни убива физически и духовно.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.