НЕДЕЛНИ УСЕЩАНИЯ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/nedelni-useshtaniya/131199 SvobodnoSlovo.eu
НЕДЕЛНИ УСЕЩАНИЯ

 

        За да бъда в час, а и защото си имах истински важна работа, която явно ще отлагам до самия и дедлайн, та в този напрегнат миг от живота на родината, изгледах цялата политическа телевизия от последните дни.

          Заявявам, ясно и отговорно, че политическите говорители на бившата сглобка са истинска трагедия, дори не са трагикомедия.

          По терена са разхождат някакви сабрутевци и противоположните им сачевици, като целият този набор от публични говорители сякаш има за цел да откаже и най-най-най твърдите привърженици на сглобката да гласуват за който и да е от нея.

       Какво ще се роди от това ли?

       Вероятно повдигане на вота за останалите нищожества и много по-силно вероятно - отпадане на целокупния избирател от процеса. Това - за следващите избори...

       После вакуумът ще стане явен и ще дойде горският!

       После, огризките от сглобката вероятно ще се сглобят срещу пристигналия горски, ама може и да е късно.

       

       Такива мисли минават през глупавата ми глава, докато слушам рецитирането на опорки по телевизора от хора, лишени от елементарна харизма. 

       За интелектите им /кои интелекти???/ не отговарям аз...

Диана Дамянова

4 Коментара

Борис

преди 3 седмици

Диянке,ти си много красива! Виц изваден от раклата на баба ми!

Коментирай

Борис

преди 3 седмици

Диянке,ти си много красива! Виц изваден от раклата на баба ми!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.