НЕКАДЪРНИКЪТ ДАЙНОВ ПЛАГИАТСТВА

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/nekadarnikat-daynov-plagiatstva/110423 SvobodnoSlovo.eu
НЕКАДЪРНИКЪТ ДАЙНОВ ПЛАГИАТСТВА

Какво прави един некадърник-соросоид, лишен от анализаторски качества и публицистичен дар, когато шефовете му го принуждават да пише "коментар по наболели обществени проблеми"? 

Плагиатства. 

Оглежда се за някоя интересна статия - а такива се намират само в сайтовете, в които пишат национално мислещи автори - сграбчва идеите им и ги обръща наопаки. 

Соросоидите са всеизвестни  бездарници, а когато имаме насреща си Евгений Дайнов, там вече казва думата си и перманентната алкохолна мъгла. Но човекът трябва да заработва щедрите сороски аванси. С "писане". Тоест с интелектуално джебчийство. В  България плагиаторът е волен стрелец - куче влачи, диря няма.

Случайно попаднах на един инфантилно-помпозен тюрлюгювеч от сороския лакей Дайнов, озаглавен "Олигархията в България се задушава. Какво нужно сега" в сайта www.dw.com, който мяркам само инцидентно, докато търся в Гугъл други сайтове с интересни автори. Тъкмо по въпроса "какво е нужно сега", наш Дайнов си е позволил да открадне основната идея на моята статия "Не гледай сеир, българино!" публикувана днес, 17 май, в 9.22 ч.,в любимия ми сайт "Свободно слово".

Моят текст разглежда най-актуалния "взрив" от събития в България в момента - "мафиотската война" в прокуратурата - и призовава към действие българския народ - чиято намеса чрез граждански протести би осигурила най-справедлив изход от създалата се ситуация, преди нещата отново да бъдат прикрити, замазани и заметени. 

""Основната идея" на Дайновата словесна каша е същата, но той я представя с обратен знак, дъвче я по сорососки с гнили зъби и намесва ни в клин, ни в ръкав Европол, Кьовеши и Американския конгрес. Това откраднато от мен "острие" на текста си, некадърникът забива величаво в самия край на жалкия си тюрлюгювеч, започващ с нечетима, непоносима наукоподобна попара, в която соросоидът безмилостно забърква и нещастния Аристотел.

Цитирам дословно плагиатствания "извод":

"Не можем да си позволим да чакаме закономерностите, водещи до разпад на олигархиите, да свършат нашата работа, докато ние гледаме отстрани и хрупаме пуканки. Не можем да оставим тази работа и на Европол, Кьовеши или на Американския Конгрес. Да, в момента закономерностите работят в наша, на гражданите, полза. Но без наша, на гражданите, намеса - резултатът накрая няма да е този, който би трябвало да бъде."

Слогът на пишман политолога ми прави удоволствие. Винаги се радвам да отбележа колко посредствени и бездарни са сороските лакеи.

Но не съм съгласна да ме крадат и да изопачават думите ми!

Смехотворното съчинение на Дайнов е публикувано в dw.com преди шест часа - шест часа от момента, в който написах моя антиплагиаторски протест - 18.30 ч.

А статията ми, от която соросоидът краде мисли, е публикувана в "Свободно слово" в 9.22 ч. - тоест преди девет часа. Направете си изводите."

 Бия през пръстите, сороски плондери!

Милена Върбанова 

13 Коментара

Лора Дан

1 year before

Г-жо Върбанова, нещото, което най-много ме възмущава е интелектуалвата кражба. Само човек, посветил години от живота си в трупане на знания, осмисляне и анализиране на прочетеното и наученото, е в състояние да Ви разбере. Мвогознайковците се плъзгат по повърхността и никога не могат да достигнат дълбините, към които се стреми истинският учен. Според мен би трябвало да реагирате срещу плагиата. Напишете писмо да редакцията, изложете мотивите си и настоявайте да го публикуват. Вероятността да се публикува е малка, но понякога се случват чудеса.

Коментирай

Милена Върбанова

1 year before

Мила Лора, аз съм постоянна плячка на плагиатори на идеи от историческите ми трудове, срещу които не мога да направя нищо. В България никой не обръща внимание на "авторското право и сродните с него права". Освен мафиотите, групирани в престъпни групи, които печелят милиони, уж защитавайки юридически авторските права на наследниците на много известни творци - спомнете си случая с Дико Илиев и Дунавското хоро. Но случаят с Дайнов е една елементарна кражба на идеи от политическа статия. Не му е за първи път. Това показва само колко е некадърен и кух. Тук съд не е нужен - само присмех. И после кражбата на идеи трудно се доказва. Това не е копиране. Но е осезаемо, личи си. Нужен е контрол - но кой ти гледа в тоя хаос.

Коментирай

moitoi

1 year before

Олигархията (от гръцкото ὀλιγαρχία; ὀλίγος – „малко“[1], и ἄρχω – „управление“[2]) е форма на управление, при която властта е съсредоточена в ръцете на малка група от обществото. Тази власт може да бъде основана на знатност, богатство, заемането на конкретни политически постове и др. Лобизъм-Лобизмът е характерна съвременна дейност на неформален натиск в полза на конкретно политическо решение. Вследствие от широкото му практикуване постепенно е институционализиран и включен в правния корпус на някои от съвременните държави и системи за управление, главно в англосаксонската правна система. Произход Терминът възниква в политиката на САЩ. С него се описват опитите за влияние над избраните парламентаристи при изготвянето на законите в Конгреса. В средата на XIX век практиката се възприема широко във Великобритания, където се изразява най-вече в опити за пряко въздействие върху парламента. От Трън та на ГЛОГ нали Дай-ноф...???

Коментирай

Синята барета

1 year before

Краде, защото е вярно написано и ценно. И печели пари . Нищо, тя Кармата си гледа и после пляска през крадливите ръце.

Коментирай

Лора Дан

1 year before

Искам да се извиня, че поради бързане съм елиминирала буквата "н" от клавиатурата и съм я заменила със съседната буква "в". ))) Понеже самата аз държа на изрядното представяне на текстовете, дори когато коментирам в интернет, моля да ми бъде простена наборната грешка.)) Скъпа Милена, Вие сте драгоцененна древна колона и стоически удържате на слънцето, ветровете и бурите. Времето няма да Ви промени, само ще ставате още по-ценна. Вашето слово е Вашето оръжие. Не го прибирайте в ножницата!

Коментирай

Видовден

1 year before

Евгений Дайнов е синият шаман. През лятото на 2016 г. ме настигна на една бензиностанция на ОМВ след Пловдив, в посока към Варна. Беше с дъщеря си. Играеше ритуали на черна магия. Седеше ти пред мен, ти се местеше в дясно. Само там позволяваха пейките. С други думи - да се разделим под прав ъгъл. Така завършва всеки масонски ритуал.

Коментирай

Устат Блендер

1 year before

Видях го веднъж във В. Търново,вървеше като "бомж"доста неглиже облечен с папироса в устата...

Коментирай

Антон

1 year before

Благодарен съм, че има такива като вас. Сега си отговорих на много от въпросите, които изникнаха в мен след прочита на "статията" на въпросния в DW, където влизам рядко и винаги след това съм отвратен... За момент си помислих, че може да има някакви проблясъци и поне малка надежда за този... Но уви... Продължавайте да ги изобличавате, борбата с "мрака" е дълга и мъчителна!

Коментирай

Татяна

1 year before

Давай Милена, мачкай ги тия долни соросоиди.

Коментирай

Милена Върбанова

1 year before

Благодаря, Лора, moitoi, Синя барета, Видовден, Устат Блендер, Антон и Татяна! И аз съм благодарна, че има будни българи като вас!

Коментирай

Хр. Христов

1 year before

Абсолютно леке без покритие... Аз го наричам Евгени Продайнов, тъй като отдавна се е продал и е на каишка при Чичко Сорос. Те са вср от една серия "трубадури на демокрацията"(ренегати с комун. произход) - Асан Агов, Иво Минджев и пр. блюдолизци...

Коментирай

ДОН_ВИТО

1 year before

Авторът на публикацията може ли да докаже твърденията си? В противен случай има достатъчно данни да се предположи, извършване на престъпление, а именно клевета !!!!

Коментирай

Дон Домат

1 year before

Пияндур издухан

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.