Николай Кокинов става заместник в партията на Иван Гешев (СНИМКИ)

Иван Гешев се появи изненадващо в Бобошево на местен събор

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/nikolay-kokinov-stava-zamestnik-v-partiyata-na-ivan-geshev-snimki/115223 SvobodnoSlovo.eu
Николай Кокинов става заместник в партията на Иван Гешев (СНИМКИ)

Иван Гешев се появи изненадващо в Бобошево на местен събор

Бившият прокурор на София Николай Кокинов се присъединява към партията на Иван Гешев, разкри източник от близкото обкръжение на бившия шеф на държавното обвинение.

Според информацията, Кокинов ще заеме позицията на заместник на Гешев в "Справедливост за България". Първата им публична поява заедно беше в събота в Бобошево, където изненадващо бившият главен прокурор се появи на местния събор с лична охрана.

Цивилно облечени криминалисти от МВР - Дупница и Кюстендил осигуряваха безопасността на срещите му с местните жители на събора. Бившият началник на РЗИ в Кюстендил и Благоевград, д-р Михаил Кметски, сподели снимка във Facebook с Иван Гешев и млада дама. Кметски се похвали, че бил поканен от свой приятел на срещата с Гешев, но не спомена името му.

Знае се, че този тайнствен приятел е Николай Кокинов, бивш градски прокурор на София, а в момента адвокат в САК София, който е близък до проверяваният за корупция кмет на Бобошево Крум Маринов.

Николай Кокинов напусна високата си позиция като градски прокурор на София преди 10 години. Причината бяха разкритите в медиите скандални разговори между бившия премиер Бойко Борисов, бившия министър на земеделието Мирослав Найденов и самия Кокинов.

Местни журналисти потвърдиха, че на събора в Бобошево бившият главен прокурор Иван Гешев, се заканил, че ще прочисти "политическия боклук" от парламента и е събрал хора, които го подкрепят в малката община. Движението му "Справедливост за България" се очаква да се превърне в партия и да участва в изборите за местна власт на 29 октомври.

Източник: narod.bg

 

3 Коментара

байГън

преди 8 месеца

Някой знае ли какво е "братене" при житните култури? Много вредно нещо, което съсипва реколтата. Същото се случва сега с консервативните движения. Хора, обединявайте се! Либерастите се събраха за сметка на българския народ, защото иначе няма да оцелеят. Тежко ни и горко!

Коментирай

Червената шапчица

преди 8 месеца

Каква партия, ве... Какъв Гешев, какъв Кокинов... Колко много утайка има по нашата земя...

Коментирай

Грънчар

преди 8 месеца

Търколил се похлупакът, та си намерил гърнето. А то - цукало.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.