Никой не се чувства достатъчно победител, нито победен

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/nikoy-ne-se-chuvstva-dostatachno-pobeditel-nito-pobeden/120452 SvobodnoSlovo.eu
Никой не се чувства достатъчно победител, нито победен

Колко много недоволни от резултатите от изборите. Никой не се чувства достатъчно победител, нито победен.

Ако се съди по реакциите на Борисов, той е бесен и говори като изтърван.

Други са недоволни, че ГЕРБ нищо не били загубили, още държат големи градове, ПП-ДБ нищо не били направили на изборите, разбира се и - аааа, сглобката и т. н.

И някои даже се гневят, че Васил Терзиев спечелил само с 1,5% преднина - край, това в София е направо е загуба и т. н. Кандидатът бил неподходящ. Ами нали имаха и подходящ - Вили Лилков? Нали предпочитаха държавна собственост пред Държавна сигурност?

И Ваня-григоровистите, и те щели да оспорват резултатите от изборите в София...

Реалностите са, че в София ГЕРБ претърпя разгромна загуба. Загуби районните кметове, остана с 14 места в общинския съвет, срещу 23 на ПП-ДБ-СС. 

ГЕРБ държеше почти навсякъде местната власт от 2019 г., а сега губи кметските избори в София, Варна, Благоевград, Видин, Добрич, Кюстендил, Ловеч, Пазарджик, Русе, Силистра, Разград. Дори и в малки градове. 

Има и други недоволни - сакън да не кажеш, че "Възраждане" е под очакванията, и под резултата си на парламентарни избори. Само във Варна, Добрич, София и Габрово има 11-13%, някъде пада и до 1-2%. Ама с претенции за втора политическа сила, че даже първа. 

Ами при 554 хил. недействителни бюлетини, недоволните може да поискат касиране на изборите. Ама ако има нови дали хората ще гласуват "правилно"? И колко ли ще излязат да гласуват.

Иван Бакалов

3 Коментара

хамалин

преди 5 месеца

иван бакалов отдавна здаде багажа ( Крим на кого е ве, ванка дегустаторов)

Коментирай

хамалин

преди 5 месеца

иван бакалов отдавна здаде багажа ( Крим на кого е ве, ванка дегустаторов)

Коментирай

ВЪЗРАЖДАНЕ е патерица на шайката ГЕРБ и петата колона ДПС

преди 5 месеца

Психодесният Бакалов услужливо премълчава, че рекордно ниската избирателна активност е единственият положителен резултат от поредните т.нар. избори. Отказът от гласуване също е гласуване. Отказът от гласуване също е проява на позиция. И е най-безобидната проява на отвращение към актуалния капитализъм,.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.