Нощният влак за Бургас: Хората като сардини, няма къде игла да падне

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/noshtniyat-vlak-za-burgas-horata-kato-sardini-nyama-kade-igla-da-padne/112632 SvobodnoSlovo.eu
Нощният влак за Бургас: Хората като сардини, няма къде игла да падне

Кадърът е направен от рано тази сутрин край Кермен. На него се вижда, както налягали хора по пода извън купетата, така и правостоящи.

"И има още път до Бургас. Колко ли още ще се напълни?", гласи текстът към кадъра на Хари Василев.

От публикацията в мрежата не става ясно по кое направление е влака, но авторът е от Пловдив, така че може да се предполага.

Нощните влакове са предпочитана опция за мнозина през лятото и пълни купета не са нещо ново, но понякога нещата излизат извън граници.

Вчера от БДЖ обявиха, че пускат два допълнителни нощни влака. Те ще пътуват през летния сезон от София до Бургас през Подбалканската железопътна линия и в обратното направление, както и от Горна Оряховица до Бургас през Шумен, Карнобат и в обратната посока. Композициите на тези влакове ще се движат от 30 юни (петък) между София и Бургас, и от 1 юли (събота) между Горна Оряховица и Бургас, посочиха от пресцентъра на националния железопътен превозвач.

Под поста на мъжа заваляха коментари, които насочват пътуващите просто да изберат друг транспорт вместо "да се гъчат като сардини".

"Луди хора автогарата работи!", отбелязва Евгений Д.

"Колко е билетът с автобус и колко с влак ученически??? Не всеки има пари!", контрира Ю. Кузнецов.

glasnews.bg

 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.