Няколко думи за коцетата във Варна. Няма такива смешници

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/nyakolko-dumi-za-kocetata-vav-varna-nyama-takiva-smeshnici/119771 SvobodnoSlovo.eu
Няколко думи за коцетата във Варна. Няма такива смешници

Няколко думи за коцетата във Варна. Няма такива смешници. Да издигнеш във Варна абсолютно безличен, да не кажа какъв, на фона на такъв като Портних и такъв льольо напушен като Коцев, и да чакаш да идеш на балотаж, е пълен потрес!

Въпреки налетия корпоративен вот към коцетата във Варна, той не може да се докопа засега до балотаж. Въпреки, повтарям, налетия корпоративен вот към него! Само по това можете да съдите за какво комплескарсо его става дума при коцето. Издигна безличност, вместо да заложи на харизматична, даже извънпартийна кандидатура, и по този начин зорлем ще изпрати на балотаж напушения от ПП/ДБ.

Веселина Томова

14 Коментара

Някакъв

преди 6 месеца

Хм.. В сайта на г-жа Томова идва реч за -,,Меч,,..Само че- по кого ще е тази сеч с този Меч..Там иде реч ,колко достолепен е почетния председател на ДПС и колко правилно най- после Пеевски ще ,,оглави,, ДПС... И нещо като прокарване на положително отношение съм евентуалното му премиерствуване.. Сигурно съм много прост, щото не схващам за какво се бори г-жа Томова. Мога да се запитаме и защо толкова жали за Алексей Петров , чак вече го виждам като борец за ,,народни правдини,,. Явно не разбирам ,,опростено представяне ,, на борбата за ..., за какво?

Коментирай

Геновева многострадална

преди 6 месеца

Како Весе, какво ти е виновен сега пък Коцето? Къде е кандидата на ДПС-то...

Коментирай

ВЪЗРАЖДАНЕ е патерица на шайката ГЕРБ и петата колона ДПС

преди 6 месеца

ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР! ИЗВЪРШЕТЕ СПЕШНА ПРОВЕРКА НА ЛИЦЕТО АСЕН ВАСИЛЕВ ДАЛИ ИМА ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО И АКО ИМА – НЕЗАБАВЕН АРЕСТ ЗА РЕЦИДИВ И ИЗМАМА НА ДЪРЖАВНИ ОРГАНИ! ГРАЖДАНСКИ ПУБЛИЧЕН СИГНАЛ ‼️ До ВЪРХОВНА ПРОКУРАТУРА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, ДО Изпълняващият длъжността главен прокурор на Република България г-н Сарафов! ‼️ Г-н Сарафов Подавам публичен граждански сигнал срещу лицето Асен Василев. ‼️ Да бъде извършена спешна проверка на лицето Асен Василев дали има двойно гражданство и ако има – незабавен арест за рецидив и измама на държавни органи! ‼️ Основание за сигнала ми е днешния случай с недопускането му да гласува. ‼️ Също да се провери как лицето Асен Василев и на какво основание е гласувал предните избори в Република България и с каква адресна регистрация, представял ли е служебни бележки от ГРАО! ‼️ Имайки предвид и практиките на негови съпартийци смятам, че сигналът ми е напълно основателен! Тихомир Василев

Коментирай

ВЪЗРАЖДАНЕ е патерица на шайката ГЕРБ и петата колона ДПС

преди 6 месеца

Специални поздрави на Червената шапчица от 60-те златни за България години! Li'l Red Riding Hood: Sam The Sham & The Pharaohs (1966 TV performance) https://www.youtube.com/watch?v=NQqBAP7Du5c

Коментирай

ВЪЗРАЖДАНЕ вече не крие, че е патерица на ГЕРБ.

преди 6 месеца

Според лидера на Възраждане, отказа от гласуване е много лошо нещо. А според мен е много лошо нещо да лъжеш като дърт циганин, че си алтернатива, когато сам знаеш, че си назначен за патерица на ГЕРБ т.е. за мръсна бандитска подлога. Гласуванията в парламента показаха еднозначно, че Възраждане замести Атака в леглото на Борисов. Това е истината, колкото и да боли. Съжалявам! Купени лидери и партии, не ни трябват. Съдбата на "Атака" и Волен я знаете!!! Съдбата на "Възраждане" ще бъде абсолютно същата. А лидерът й - поредният контролиран милионер от напълно фалшива партийна дейност.

Коментирай

Борис

преди 6 месеца

Гювенди ханъм пръдна шумно и смрадливо,опита се да извади ръждавия МЕЧ от канията,ама йок.Байрака и той се оказа прояден от молци.Ами сега?С дебелия г@з-на ЮИ и да чака резаните карабини.Джани!Къде мърсуваш,поразнико? А тъпата Варна отново гласува за провала си!Боклуци!

Коментирай

Николаев

преди 6 месеца

Моите уважения, но Томова не е права. Въобще! Познавам Коста Стоянов и последното, което може да се каже за него е, че е смешник и безличен! С две обиколки е пред Портних и Коцев, с защо не успя на изборите - това е вече съвсем друга тема!

Коментирай

североизтока

преди 6 месеца

Томова, къде видя варненци? То и в Шумен не останаха такива....

Коментирай

североизтока

преди 6 месеца

Томова, къде видя варненци? То и в Шумен не останаха такива....

Коментирай

GrubSumUtDite

преди 6 месеца

Благо е много готин човек и в никакъв случай не е напушен!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.