Няма да повярвате! Мигранти се набутаха под гумите на бус. Прекосяват България като скакалци (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО)

С риск за живота си бежанците се тъпчат под МПС-то

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/nyama-da-povyarvate-migranti-se-nabutaha-pod-gumite-na-bus-prekosyavat-balgariya-kato-skakalci-ekskluzivno-video-2/142424 SvobodnoSlovo.eu
Няма да повярвате! Мигранти се набутаха под гумите на бус. Прекосяват България като скакалци (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО)

С риск за живота си бежанците се тъпчат под МПС-то

Смъртоносен начин да прекарват мигранти са измислили родните каналджии. Ужасяващо видео показва как мургавите пришълци са се набутали буквално под гумите на бус и изминават стотици километри “на мускули”, увиснали като чевермета на специално приготвени приспособления, наподобяващи лостове за набиране във физкултурен салон.

 

Неканените гости се вмъкват под гумите на буса веднага щом каналджията-шофьор им даде знак, че наближават полицейска патрулка и така хитро остават незабелязани от пътните ченгета. За целта в превозното средство е изработен специален тайник на пода, през който те се промъкват и залепят тела за асфалта.

Въпреки опасния способ, униформените сгащиха поредната пратка с неканени гости от Близкия Изток и им щракнаха белезници край пътните мантинели, видя наш репортер. Преди минути на място пристигна и линейка със спешни медици, които да прегледат нелегалните. Видимо те са в добро общо състояние.

Става въпрос за млади мъже на възраст не повече от 25 – 26 години, тръгнали да щурмуват европейските столици, вливайки се в азиатските и африкански гета, обзели ЕС.

Източник: crimesbg.com

1 Коментара

мирослав

5 days before

тъпи полицаи! за какво ги спиране...пускате ги да заминават при ония дето залязва слънцето

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.