НЯМА НЕ ИСКАМ, НЯМА НЕДЕЙ, НАСЕНЦЕ!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/nyama-ne-iskam-nyama-nedey-nasence/3730 SvobodnoSlovo.eu
НЯМА НЕ ИСКАМ, НЯМА НЕДЕЙ, НАСЕНЦЕ!

Ааа, недей така, Насенце, не се дърпай! Нали от опит си знаеш, че ако се дърпаш, боли повече. А и Евгени Минчев ти заяви, че е плътно зад теб и ще бъде неумолим!

Мислиш ли си, бе пиле шарено, че някой ти повярва на локумите, които разтягаше снощи? Ами за да повярваме, трябва да сме по-глупавички от теб, а това е невъзможно. Тук някой разправяше, че си бил ангелоподобно наркоманче, толкова безмозъчно, че даже не умее да лъже. Явно не е взел предвид, че тъкмо малоумниците са най-големите лъжци и наглеци. Това е тяхното оръжие за оцеляване в тоя свят, иначе семенцето им ще се загуби. Нямат мозък, нямат талант, нямат достойнство - сал една наглост и един министерски стол са им останали.

o

"Само че знаеш ли какво си мисля - че бате ти Асен ти е набил канчето и те е заставил да плещеш врели-некипели за петъчната ти клоунада - уж била провокативен клип за повече внимание "към културата". Божичкооо, та ти ли ще ме " предизвикваш" да обърна внимание на "културата", бе чехълче едноклетъчно? На теб "културата" ти тече от крачолите на потурките, както се е изразил великият Ботев (леко изменям поетичния му израз, за да го приспособя към теб). Бачо ти Асен го тресе страх, че оставката ти ще повлече верижно цялото правителство, което и без теб се клатушка като пияна пуйка на пращина. И има право да се бои - точно така ще стане. Само че ти не слушай толкова бача си, щото той може и гений да изглежда на фона на другия ти ментор - бат Киря - но си е едно просто хасковско аферистче. Ще те пожертват като агънце в най-неудобния за теб момент. Ще обереш всички минуси на пижовската компания както найлонов чорап паяжините из ъглите.

Затова вслушай се в съвета ми - щом те е понесъл вятърът на оставката, той вече няма да ти даде мира, ами си събирай партакешчетата от кабинета на Павел Матев, Людмила Живкова, Георги Йорданов и Велислав Минеков - и фииииют! - право при баба в Татарево! Ще й помагаш да култучи доматите и веднъж седмично ще представяш самодейни рецитали в хоремага - вместо да се заканваш, че ежеседмично ще ни гощаваш с клипчетата си. Защото ако се инатиш и риташ, хванат със зъби и нокти за министерското кресло, което никак, ама никак не ти е по-мярка - ще боли повече, това е сигурно."

Ох, майтап, хора, помните ли, че Наското бе турил и очила за пишман интервюто в БиТиВи. Наско бе, какъв е тоя пореден маймунджилък, зер очила министър правят ли? Ако беше така, щяхме да очилосаме и баба Айше от махалата и да я курдисаме да ни управлява "културата". Е, тя разликата всъщност няма да е толкова осезаема

Милена Върбанова

 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.