Обичам такива снимки - министър на промяната и неговите придворни контрабандисти

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/obicham-takiva-snimki-ministar-na-promyanata-i-negovite-pridvorni-kontrabandisti/132260 SvobodnoSlovo.eu
Обичам такива снимки - министър на промяната и неговите придворни контрабандисти

Обичам такива снимки - министър на промяната и неговите придворни контрабандисти, които официално не познава. но са на гости в дома му, на тежки мезета и половинка Джак. 

Ето, така правят политика стилните хора, не като подопечния на Рашков Киро - в МС, с пица на парче по нощите, уж бистрейки държавните дела. 

Виктор Димчев

4 Коментара

bennow

преди 1 седмица

Една дузина журналайки с балалайки от вътрешнозаводските медии на кръга Капитал, Медиапул и КлубЗет, БТВ и Нова са силно притеснени, че са разконспирирани като платени пиари и глашатай на Продължаваме Промяната из тв нюзкурници. За тези коментатори, които са кандидатствали да му правят реклама, Петков разкри, че са му искали по 20 бона, за да го хвалят по телевизиите. Браво на Петков, че, по думите му, е отказал на някои. Няма човек със здрав разум, който би казал и две добри думи за политика Кирил Петков и двукратно проваленото управление на Продължаваме Промяната и сега сянката тегне над всички, казали хвалба по техен адрес. А такива опорки хорово се чуваха в студиата на БТВ и Нова, дирижирани от Лора Крумова и Цънцърова.

Коментирай

ВЕНЦИ

преди 1 седмица

И защо да не ядат и да не пият? Като има кой да плаща...

Коментирай

овенко дамугонабутев саборетинов - съвременен комсомолец

преди 1 седмица

Във всички медии е пълно със двадесетхилядници(по лена проститутката)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.