Опитите чрез доноси на ДСБ, ДБ, ПП да спрат отдаването на почит на героите от Втората световна война е тежък и гнусен акт

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/opitite-chrez-donosi-na-dsb-db-pp-da-sprat-otdavaneto-na-pochit-na-geroite-ot-vtorata-svetovna-voyna-e-tezhak-i-gnusen-akt/110038 SvobodnoSlovo.eu
Опитите чрез доноси на ДСБ, ДБ, ПП да спрат отдаването на почит на героите от Втората световна война е тежък и гнусен акт

Основанията на Фандъкова да спре Безсмъртния полк на 9 май са, че имала сигнали, че ще има безредици... Обърнете внимание - не за нещо друго. Опитите чрез доноси на ДСБ, ДБ, ПП да спрат отдаването на почит на героите от Втората световна война е тежък и гнусен акт.

Обърнете внимание! На Паметника се събират активисти на Луков марш с отявлено пронацистко поведение. Освен нацистките жестове, те са скандирали "Пиночет" към събралите се манифестиращи.

Тук се питаме - ДСБ, ДБ и ПП ще се разграничат ли от нацистите, или ще стане ясно, че именно те провокират в България нацистки формирования, които да подклаждат към гражданска война?

Ако официално не вземат становище по казуса, то оттук насетне ще ги наричаме Кафявата коалиция и ще имаме всички основания за това!

П.П. Аз от ДСБ не съм изненадана, те по идеология имат един път оттук насетне - като вече съвсем малко ядро да се радикализират до тъмнокафяв открит нацизъм, в който национализмът във всичките му форми е на лице. Най-комичната е, но в унисон с нацизма, е идеологията им, че са особен богоизбран жълтопаветен елит - изобщо - друга българска раса, която е призвана да управлява плебса, който ако не позволи това, то ще бъде ликвидиран .

Очаквам публично разграничаване на ППДБ коалицията от нацистите и публичното им порицание!

Очаквам и публична реакция на правителството, както и на Общината за недопустимост на подобни изяви! Та там е било пълно с полиция, защо няма реакции?

Позор за онези българи, които отново се опитват да се домогват до властта като водят България към гражданска война и нацизъм!

Но, имам едно леко напомняме, ние сме тук, ние помним и сме много! Много сме! Ние не сме Украйна и тук няма да има Майдан, госпожо Америка!

ГЕРГАНА ПИРОЗОВА

4 Коментара

Миро

преди 6 месеца

Браво. 100% вярно. Адмирации.

Коментирай

Констанца

преди 6 месеца

И от мен "БРАВО!" и адмирации.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.