Опитите да ни водят към украинския сценарий са видими!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/opitite-da-ni-vodyat-kam-ukrainskiya-scenariy-sa-vidimi/115389 SvobodnoSlovo.eu
Опитите да ни водят към украинския сценарий са видими!

Трябва да призная, че вчера стотиците хора, които бяхме на Паметника да го пазим, отказахме да участваме в жалките провокации на трийсетина агиткаджии, очевидно водени от политически играчи. Полицията ги беше изолирала от другата страна на булеварда и бяха така смешни, че даже и с помощта на мегафони не можеха да се чуят от хората на Паметника! 

Опитите да ни водят към украинския сценарий са видими! Удържането на Сглобката преминава през платени агитки! 

Бях предупредена от служители на Първо районно, че се очакват тежки провокации, даже и хора с оръжие. 

Оказа се, че агиткаджиите са един файтон идиоти, но целта беше да се създаде илюзията, че Паметника е терен на размирици и О, вечната им опорка - място на разделение. Ми, не, повече от 70% от хората са срещу премахването на Паметника. От днес той е заграден за граждани, което за мен е напълно скандално, защото очевидно се цели изолирането на Паметника от неговите защитници. 

Следващата им стъпка е да рушат зад оградите.

Но бързам да ви уведомя, че няма да ви се получи. 

И ето, питам - на какво основание се поставиха заграждения на Паметника? Той не се руши, шепата идиоти, платени да провокират (нали нямаме колебания, че файтонът с кретени с мегафони са платени от политическата върхушка) имаха точно това предназначение - да създават шум и паника, че уж Паметника е терен на размирици.

Не ви се получи провокацията!

 

Изобщо предизборните им напъни да си организират електората и да го разсеят от мафиотската им сглобка е толкова лумпенски, че идва да покаже отчаянието на т.нар. демократически сили и пълното им съзнание, че са отмиращо малцинство.

А, казах ли ви, че имаше един с жълта тениска, който се беше промушил между нас и счупи стъклена бутилка в Паметника и така застраши живота на десетки хора. После тичаше из храстите да се крие, но полицията го изолира, както се казва - и респектира! 

Тези местни избори ще са най-тежките - Сглобката има само един приом - да създава чрез агитки и лумпени локални скандали, за да ни разсейва от престъпленията, които извършва.

И ето, днес разследването на кюлчетата на Боеко и Мата Хари вече е прекратено. Това напълно невидимо преминава през подчинения на властта медиен поток. А Пералнята на ППДБейците върти на пълни обороти. И как, как да отклонят вниманието на хората от всичко това - ми, как - ще рушат паметник като платят на 30 лумпени. Цената била стигнала 200 лв. на калпак.

Жална ни майка, че след 33 години властта напълно се окупира от престъпници и чужди агенти!

Очаквам в следващите два месеца до изборите букет от гнусни провокации.

А Паметника ще го пазим, бъдете уверени, даже и да се опитате да рушите зад оградите!

Все повече съм уверена, че изродите, които ни управляват, трябва да бъдат свалени от власт! 

Нямам никакво останало желание да се сдържам вече - управляват ни изроди, които водят България към финализиране. Изроди, за които изчезването на българския народ, демографската смърт, в която сме, даже не се споменава като факт, камо ли като грижа! Изроди, които карат по краткия сценарий (по Записа) - четири години и после бягство по тихоокеанските острови.

Но ние все още сме тук и не бива апатията и умората да ни отказват да се борим за България, за българите, за децата ни!

Да живее България!

Гергана Пирозова

9 Коментара

Иванов

преди 8 месеца

Има толкова хора, с които мислим ЕДНАКВО, че даже и с едни и същи думи и определения. Да това са ИЗРОДИ, защото няма друго определение. Да си затвориш очите за всички безобразия, за цялата тази мизерия, за духовното пропадане на един народ само и единствено за да се пишеш Атлантик, от това по гнусен избор не мога да видя. Улиците и тротоарите ни са в окаяно положение и няма никакъв изглед да бъдат оправени. Цените литнаха нагоре, така че за тези с минимални доходи и пенсии вече става невъзможно и да дишат, докато има такива с хиляди левове заплати. А ДДС-то от 20% тежи на всеки врат и на най-бедния. Така че "изградихме" едно далеч по- несправедливо общество, тотално подчинено на външни сили, досущ по техния диктат и технология. Апатията ни завладя окончателно.

Коментирай

Глас от народо

преди 8 месеца

Братя,кат един да се дигнем да спасиме паметникот. Доктор Костя, Мая Кюстендилска,Г Пирзова,зовете ,веднъга прошения до В.В Путина да изпрати своите витязи да ни освободат от ЕС и НАТОТО, от таз черна робиа фашистка.Не щем вече банани, искаме свобода.

Коментирай

Димитър

преди 8 месеца

Рано или късно паметникът ще изчезне, а идиоти, като тебе лельо, ще си отидат по чисто биологични причини! Решенията вече се взимат другаде, не в масква, така че споко, не се напъвай..

Коментирай

Зелена брада

преди 8 месеца

Митко, Митко, зомбирано джендърско тролче, паметникът може да изчезни, но с него и такива отрепки като теб ще изчезнат. Всяко зло, за добро!

Коментирай

Иво

преди 8 месеца

Митак, нали знаеш, че по биологични причини ред няма, тъй че кой кога е божа работа........само ти подавам тема за размисъл

Коментирай

Васко

преди 8 месеца

Да , Митко ! Решенията се вземат другаде.Май не си чувал за БРИКС.Та ,там втората буква е ,,Р,, ,което май е на Русия. Аман от простаци в хубавата ни Родина.!

Коментирай

Констанца

преди 8 месеца

Събрал цар Соломон животните, защото имал нещо да им казва. Последно дошло магарето и започнало да реве. Ама реве, та оглася света. Пита го цар Соломон, защо реве така гръмогласно. А то:"Че пред толкова народ ако не си покажа магарията, къде другаде ще е." Та и нашите горе изявили се "Глас от народо" и Димитърчо ... Но тя простотията винаги трябва да е начело, тя е войнстваща, арогантна, нахално дръзка - затова е простотия!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.