От ДеБъ ПараПет разбирам, че Путин е виновен, а не Мустафата

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ot-deba-parapet-razbiram-che-putin-e-vinoven-a-ne-mustafata/115683 SvobodnoSlovo.eu
От ДеБъ ПараПет разбирам, че Путин е виновен, а не Мустафата

От ДеБъ ПараПет разбирам, че Путин е виновен, а не Мустафата.

Само не разбрах за кое точно? Че от Пирогов са отказали да извадят болно дете от шоковата зала, че да промият коленцето на отрока на Емин или че Путин е направил обществено достояние грозната случка?

Дай на простака власт и ме гледай сеира 😉

Даниел Божилов

4 Коментара

Олеся Зеленска

10 months before

Простак....помак- все тая

Коментирай

До В Н

10 months before

Уважаеми(а) ВН, в Рибново няма турци. Населението е по-машко. Може и да се турчеят, но не са турци. И защо смятате, че специалистите в Пирогов не са преценили опасностите за детето. Моят син на тази възраст си цепна челото в ръба на масата, не получи сътресение. Няма как да се случи това, ако се е ударило при игра. Децата не са високи, не падат с такава сила и скорост, че да получат сътресение. То би настъпило, ако някой със сила го удари в масата. Едва ли този загрижен баща, Емин Мустафа, или друг близък би сторил такова нещо на детето. Ще се възстанови бързо, може да остане белег, но името на баща му - не.

Коментирай

До В Н

10 months before

Уважаеми(а) ВН, в Рибново живеят помаци. Може и да се турчеят, но не са турци. Мислите ли, че в Пирогов специалистите не са преценили опасностите за детето. Сътресение от падане при нормална игра не се получава. Децата са с малък ръст и тегло и рядко получават такива наранявания. Едва ли този загрижен баща, Емин Мустафа, или други близки са ударили със сила детето в масата, та да се опасявате за сътресение. Детето ще се възстанови бързо, раната ще зарасне, но името на баща му - не.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.