ОТ МАЛОУМИЕ ДО ВЕСЕЛБА! Народните ни избраници извадиха цяла палитра от неадекватни реакции при получаване на сигнала BG-ALERT

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ot-maloumie-do-veselba-narodnite-ni-izbranici-izvadiha-cyala-palitra-ot-neadekvatni-reakcii-pri-poluchavane-na-signala-bg-alert/122136 SvobodnoSlovo.eu
ОТ МАЛОУМИЕ ДО ВЕСЕЛБА! Народните ни избраници извадиха цяла палитра от неадекватни реакции при получаване на сигнала BG-ALERT

От малоумие през тежка инфантилност и тъп хилеж – тази богата палитра от неадекватни реакции обхвана част от депутатите днес, след като народните избраници получиха на телефоните си тестовия сигнал от BG-ALERT.

Както е известно, още вчера медиите съобщиха, че днес в 12 ч. и в 12:30 ч. в цялата страна ще се проведе тест на новата система BG-ALERT за ранно предупреждение при извънредни ситуации.

Именно затова реакциите на част от парламентаристите днес предизвикаха у журналистите крайно учудване, особено предвид факта, че някои от тях реагираха като бавно развиващи се.

Петър Петров от Възраждане, например, докато получаваше сигнала се правеше, че говори по телефона, докато в същото време, както и сами може да видите от снимката, при него бе отворено съобщението на BG-ALERT.

Неговата колежка от ПП пък Илина Мутафчиева след получаването на предупредителния сигнал, най-точно онагледяваше стария лаф: гледа като маймуна пишеща машина. Тя дори бе на косъм да падне от стола, след като телефона и реагира с острия звук на тестовия сигнал.

Очевидно BG-ALERT не се възприема добре на българските депутати, което пък ни навява на мисълта, че единствено може да се молим, да не ни сполети някакво действително сериозно национално нещастие, докато тези същите персонажи са в българския парламент. Щото с толкова много идиоти в НС, спасение няма да има.

Източник: MEDIAMALL

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.