От манифеста, който Малинов написва и впоследствие прочита в Търново през 1908 не остана и помен!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ot-manifesta-koyto-malinov-napisva-i-vposledstvie-prochita-v-tarnovo-prez-1908-ne-ostana-i-pomen/116948 SvobodnoSlovo.eu
От манифеста, който Малинов написва и впоследствие прочита в Търново през 1908 не остана и помен!

От манифеста, който Малинов написва и впоследствие прочита в Търново през 1908 не остана и помен! Розовите хунвейбини, налагайки либерал-глобалисткото си верую, унищожават всичко по пътя си! ВСИЧКО!

Днес източно-европейската колония, която е буквално превзета от едно посолство, което се крие зад зависими наместници, празнува НЕЗАВИСИМОСТТА си! Тъжен и тягостен момент за Родината ми, обхваната от колониално мракобесие! 

Много интересно каква точно "независимост" ще празнуват днес компрадорите, които управляват от името на посолството и целенасочено превръщат България в територия! Не разбирам какво ще честити на днешният ден Денков и компанията му, както и тези, които го назначиха. Как ще ни погледнат в очите едни тежко зависими марионетки и ще изрекат думата "НЕЗАВИСИМОСТ", а и ще си я честитят на всичкото отгоре!

Някаква утайка, която е изплувала и се е помислила за каймак ще отбележи денят на независимостта - ама изгубената... тази, която предадоха и продадоха. 

Всички тези, които веят украинското знаме и всеки божи ден сквернят всико, за което можем да се сетим, свързано с България и народа и, днес ще се подредят около паметници и "бивши" институции, от които е останал само сградния фонд и ще започнат да се давят в собствената си демагогия и нищета. 

Украинизацията на Отечеството ни върви с пълна сила, а слугинажа и сервилността са новите "национални" политики, които шепа майкопродавци провеждат под зоркия поглед на кураторите си. Всеки ден воюват със собствения си народ, отнасяйки се с него като към окупирани туземци, чийто ресурси трябва спешно да бъдат прехвърлени в метрополията - истински конкистадори. Еничари, лишени от чест и достойнство, борещи се за дял от плячката, която изтръгват насилствено и безкрупулно от вече бившия си народ. 

 

Да поканят Галя, Зеленски, Урсула и още някой лакей и да празнуват с тях, аз заедно с Денковци, Кирчовци и Бойкикиевци нямам намерение да празнувам абсолютно нищо! Ще си празнувам със семейството и ще отида на църква и то православна, напук на колониалната администрация! Съветвам и вас да направите същото и да стоите далеч от шайката негодници, които предадоха абсолютно всичко, включително и Бог!

На тези, чиято национална памет и гордост все още не са заличени и които вярват, че България може отново да възкръсне и да заеме мястото си на политическата карта на Европа, като субект, а не като обект - ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Страхил Ангелов

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.