Отче Никаноре, затвори си скверната уста и се махай от светата ни църква

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/otche-nikanore-zatvori-si-skvernata-usta-i-se-mahay-ot-svetata-ni-carkva/137193 SvobodnoSlovo.eu
Отче Никаноре, затвори си скверната уста и се махай от светата ни църква

Все се надявах, че инфекцията, която купени и зли люде се опитаха да вкарат в Българската православна цъква през клоуна Фори Светулката е отдавна излекувана, но се оказа, че проектът за деструкция на светата ни Църква никога не е изоставян. Това се видя още при прощаването с патриарх Неофит, на което измисленият “вселенски” патриарх Вартоломей си присвои централна роля в церемонията и държа реч на гръцки извън всякакви канонически закони.

Довтасалият на поклонението без покана украински поп бе другата провокация към канона на светата ни Църква. А от днес църквата ни си има и своя “поп Кръстьо”. Никанор му е попското име. Той щял да напусне църквата, защото отец Даниил бил избран за Български патриарх. А неговият патриарх щял да бъде същият тоя измислен Вартоломей!

Времето ще изхвърли никаноровци на боклука, но войната срещу българската православна църква е пряка война срещу България. Плащат я и я ръководят същите структури, организации и хора, които купиха и унищожиха българското образование, опитват се да обезсмислят семейството и да превърнат страната ни в контролирана отвън територия. Българската света Църква много им пречи, както е било през вековете.

В библиотеката на българознанието има една велика книга, написана от мъдреца Тончо Жечев - “Българският Великден или страстите български”. Прочетете я, безродници и, ако не се гръмнете от срам за деянията си срещу род, вяра и родина, поне се смирете! А ти, Никаноре, си затвори скверната уста!

Автор: Петьо Блъсков

trud.bg

4 Коментара

rusnak

2 days before

Освен това, ще му дойде добре малко диета, че много се е оял "Божия соросоид".

Коментирай

беляза

2 days before

Облича се като "отец", изглежда като "отец", но не е "отец", а е агент на цру на агресора сащ! Всъщност този "отец" беше разкрит, че е агент на цру! Малко ли е, че беше "осветен"?!

Коментирай

Наблюдател

2 days before

Днес разбрах, че тоя не се е казвал отец Никанор, а отец Кикимор. Хубаво име, отива му

Коментирай

Посетител

1 day before

А-а, той вече е размислил, след разговор с Патриарха... И не мисли да "подава оставка"... "Ами, не ми прие оставката и аз се връщам в манастира...". Буря в чаша вода...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.