П Р И З И В към ЧЛЕНОВЕТЕ И СИМПАТИЗАНТИТЕ на НФСБ, ВМРО и АТАКА

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/p-r-i-z-i-v-kam-chlenovete-i-simpatizantite-na-nfsb-vmro-i-ataka/14593 SvobodnoSlovo.eu
П Р И З И В към ЧЛЕНОВЕТЕ И СИМПАТИЗАНТИТЕ на НФСБ, ВМРО и АТАКА

След извънредните парламентарни избори на 26 март 2017 г. и влизането на НФСБ, ВМРО и АТАКА в кабинета „Борисов 3“, тези три формации, самонарекли се Обединени патриоти, измамиха избирателите си, подвеждайки ги с обещанието, че няма да се коалират с партии на олигархията.

Лидерите на тези три партии гръмко обещаваха, че ще направят минималната пенсия 300 лева, ще въведат задължителна военна служба и ще изпратят полицай във всяко селище. Нищо от това не бе изпълнено! При това министрите на икономиката и екологията, които са от квотата на тези партии, защитаваха и продължават да защитават политики и да изповядват ценности, напълно чужди на техните избиратели.

Три години след управлението на коалицията „ГЕРБ-ОП“, лидерите на ОП се откроиха като най-антисоциалните политици, открито заели страната на едрия капитал. Забравяйки, че за ОП са гласували предимно бедните и ощетените от криминалния преход, съградили съвременна България, а днес тънещи в мизерия и нищета, НФСБ настояваше да отпадне добавката „Клас прослужено време“.

Без да държат сметка за трагичното състояние на българските инвалиди, ОП предлагаха ревизия на работата на ТЕЛК и орязване на паричните добавки за инвалидност по антихуманна схема, грубо погазваща човешките права. Това не е случайно, защото в 43-то Народно събрание НФСБ бе ярък защитник на порочната реформа в здравеопазването, обявявайки здравния министър Москов за най-добрия министър в кабинета „Борисов 2“.

В разгара на скандала около морския сарай на Доган, НФСБ, ВМРО и АТАКА запазиха странна дистанция, което е напълно обяснимо. В Народното събрание те влязоха в неофициална коалиция с Движението за права и свободи, което по същество е третият коалиционен партньор на властта.

Възмутително е, че нито един от тримата т.нар. патриоти не осъди полицейското насилие срещу протестиращите в София. Още по-срамно е, че вицепремиерът на силовите ведомства Каракачанов е отговорен за тези брутални действия срещу младите хора на България.

Оставайки верен на автентичната програма на Патриотичния фронт /2014/, в която са заложени истинският патриотизъм и социалната солидарност, призовавам членовете на НФСБ, ВМРО и АТАКА масово да се включат в протестите срещу правителството „Борисов 3“ до неговата оставка.

Вие бяхте измамени от своите лидери през 2014-а и 2017-а!

Не позволявайте да ви излъжат за трети път.

Излезте по улиците и площадите на България заедно със своя народ!

ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ

Председател на „Българската пролет“

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.