По форумите има зевзеци, които само чакат някой шаран да клъвне

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/po-forumite-ima-zevzeci-koito-samo-chakat-nyakoy-sharan-da-klavne/124478 SvobodnoSlovo.eu
По форумите има зевзеци, които само чакат някой шаран да клъвне

По форумите има зевзеци, които само чакат някой шаран да клъвне.

Ето един форум за ски. Един човек задава сериозен въпрос:

"Има ли някакъв по-специален начин по който трябва да се поставят вътрешните части на обувките, докато съхнат след изпиране, за да не се деформират? Обувките са Head Vector 120."

И един Ники отговаря:

"Задължително трябва да са прани в кладенчова вода, стояла 2 нощи на лунна светлина и със сапун от листа на мащерка.

Когато ги сушиш гледай Слънцето да е в зенит-а и задължително да е във съзвездието Водолей. Иначе нищо не става."

А Risto Turisto допълва:

"Не се перат, за да не се деформират.

Иначе по метода на Ники, но задължително се И простират от девица.

За секи случай може да се викне поп, ако не подейства индиец със свирка да ги изправи."

Богомил Бонев

9 Коментара

Червената шапчица

преди 3 месеца

- Алоуу, Митьо... Ще ми върнеш ли парите или да мина да ти е*а майката...! - Аз съм майка му, Митьо спи и нема пари... Ама ти мини...

Коментирай

Кумчо Вълчо

преди 3 месеца

Зевзек продава краставици на пазара, при това доста успешно. До него една баба се опитва да продава хубав натурален пчелен мед, но колкото и опити да прави, търговията при нея не върви. Гледала бабата, гледала как продава този до нея, пък накрая не издържала и го помолила: - Хайде бе, момче, вземи от мене този мед, пък продай поне едно бурканче, че да имам стотинки да си ида на село Зевзекът: - Дай го тука бабо, всичкия ще ти го продам ей сегичка - и завикал: - Мед срещу бременност! Мед срещу бременност! Дотърчало младо и старо от женски пол да купуват, купуват, та го изкупили всичкия за няма и час, ала една по-будна от девойките го запитала: - Извинете господине, ама как работи вашият продукт? Зевзекът: - А, много е просто девойче! Хващаш го, намазваш му главичката и веднага го лапваш.

Коментирай

Кумчо Вълчо

преди 3 месеца

Един зевзек редовно го прибирали в полицията, защото разказвал вицове за полицаи. Когато излизал последния път, го срещнал началникът на полицията и го попитал: - Абе ти не знаеш ли вицове за други професии, а само за полицаи? - Знам! - отговорил човекът. - Разкажи ми виц за друга професия, де! - За каква искаш? - За доктори. - Добре - казал човекът и започнал да разказва:

Коментирай

Кумчо Вълчо

преди 3 месеца

"В Китай понеже не можели да се справят с кризата и раждаемостта, поискали помощ от българското правителство. Нашите изпратили двама доктори и две медицински сестри. Поръчали на един стадион в средата да се изгради сцена. Пристигнали нашите медици в Китай и отишли на стадиона. Докторите наредили всички мъже да си събуят гащите и да легнат по гръб. След това сестрите се качили на сцената еротично облечени и започнали да танцуват. Китайците като навирили пишките и докторите минавали с косите и косят наред." Шефът на полицията се позамислил и казал: - Хм... ами после тези пишки какво ги правят? - Е, как какво... свирки за полицаите!

Коментирай

Борис

преди 3 месеца

В някои случаи пишките ги правят катаджии и ги пращат да регулират движението,ама в България.

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

Една семейна двойка нямала деца... Какво ли не пробвали - модерна камасутра, гонене из спалнята с писъци и мяукане, с*кс върху работеща пералня, скубане под мишници... Явно проблемът бил сериозен. Почнали с лекари. По какви ли лекари не ходили - не става и не става. Чули за един лекар в Ню Йорк, събрали пари и отишли. Ама проблем - те не знаят английски, той - само английски, наложило се да покажат как действат по въпроса... и... показали... даже останали с впечатление, че са го изненадали. Докторът написал рецепта и те се прибрали у дома. Отиват в местната аптека и питат: - Имате ли тритхеотхерхоле? Аптекаря: - Ъъъ?!?!... Какво да имам??? - Тритхеотхерхоле... с досада му повтарят те и му се чудят на невежеството. Аптекарят поглежда рецептата и казва: - ... Аааа... "Try the other hole"... ми... нямаме...

Коментирай

Веселин Колев

преди 3 месеца

Тъща звъни на зетя: - Вкъщи мирише на газ. Какво да правя? - Ти си вярваща жена. Запали свещ, помоли се!

Коментирай

Милчо

преди 3 месеца

Момиченце към майка си:Защо се къпете заедно с татко? -За да става по- бързо,пиленце. Взимайте тогава и баба.

Коментирай

Ники

преди 3 месеца

Кумчо Вълчо, не го бъзикай, той Богомил е по-високо ниво! Шеф на министерството им беше.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.