По тъмни доби на софра Вежди Рашидов и Георги Гергов оправят държавата

Мерцедес с дипломатически номер стовари боса на Пловдивския панаир в р-т “Жасмин” край Симеоново

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/po-tamni-dobi-na-sofra-vezhdi-rashidov-i-georgi-gergov-opravyat-darzhavata-2/111510 SvobodnoSlovo.eu
По тъмни доби на софра Вежди Рашидов и Георги Гергов оправят държавата

Мерцедес с дипломатически номер стовари боса на Пловдивския панаир в р-т “Жасмин” край Симеоново

Среднощна спявка на неприлично тежка софра си спретнаха бившият парламентарен шеф и водеща фигура в ГЕРБ Вежди Рашидов с почетния консул на Руската федерация у нас, червеният бизнесмен Георги Гергов, познат повече като притежател на Пловдивския панаир.

 

В точно 22 часа вечерта двамата се усамотиха на втория етаж в заведението, който беше специално отцепен за височайшото рандеву, видя наш репортер. Символичен домакин бе големият творец и меценат Рашидов. Той се появи десетина минути по-рано и зае място край масата, дискретно обслужвана от специален сервитьор. Малко по-късно от черен Мерцедес с червена регистрационна табела се изхлузи самият Гергов.

 

Късният час и напрегнатите физиономии на главните герои подсказваха, че не се събират на аверска разпивка, а имат да обсъждат нещо далеч по-важно за съдбините на държавата. Гергов е част от най-тясното обкръжение на президента ген. Радев, виден масон от пловдивската ложа “Ориент”, където членуват множество близки до президента вип персони и съветници.

 

В същото време босът на панаира никога не е крил топлите си чувства към Бойко Борисов, които са издържали проверката на времето. В публичното пространство вече се появиха предположения, че лидерът на ГЕРБ търси рамото на Радев за рокади в съдебната власт, а сайтът “Афера” директно написа, че Борисов иска помощ за свалянето на главния прокурор Иван Гешев и ще ползва Гергов за посредник. Друга възможна тема е третият мандат.

 

Набиращите скорост скандали в ППДБ правят коалиционното управление с ГЕРБ мираж и нищо чудно Кирил Петков също да не реализира мандата. Това ще принуди ген. Радев да даде последен шанс на трета, избрана от него парламентарна сила с надежда за сформиране на редовно правителство. А Гергов несъмнено има информация от кухнята коя партия ще излезе с папка от президентството.

Източник: crimesbg.com

3 Коментара

moitoi

преди 10 месеца

Въпрос на Националните ни интереси и за ПРОКУРАТУРАТА!!! Искра Михайлова от "Възраждане" с въпрос кой и на чия сметка пътува в САЩ от името на държавата?https://www.youtube.com/watch?v=vjlZhJZVoiE

Коментирай

bob

преди 10 месеца

Как никой не ви каза бе селяндури,че вратовръзката трябва да покрива един инч над токата на колана бе!Ходите като багеристи на бал през 1980!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.