ПП пратили баш Лена да им е глашатайка на простотиите при Цветанка Ризова. Баш най-кухата

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/pp-pratili-bash-lena-da-im-e-glashatayka-na-prostotiite-pri-cvetanka-rizova-bash-nay-kuhata/109861 SvobodnoSlovo.eu
ПП пратили баш Лена да им е глашатайка на простотиите при Цветанка Ризова. Баш най-кухата

ПП пратили баш Лена да им е глашатайка на простотиите при Цветанка Ризова. Баш най-кухата.

Нали беше бременна, пръстени показваше... няма ли да се скрие най-накрая това умопомрачено девойче от "парапета и кристалите"? Не разбраха ли, че не става за тази работа. Майка и баща няма ли, близки приятели, които да й кажат.

Другият кух - Кирил Петков, пуснал пост във Фейсбук, в който заповядва ГЕРБ да ги подкрепи с втория мандат, ако ли не - били мафия. И написал за Николай Денков, че е академик "топ 1% в света".

Не шарлатания, а жива идиотия са тези!

Стоян Тончев 

4 Коментара

Червената шапчица

преди 11 месеца

Това е причината Боци да е първи на изборите. Лена и кирето са тотална щета…

Коментирай

Червената шапчица

преди 11 месеца

Георги Ангелов: Откакто Газпром врътна кранчето, цената на газа в Европа постоянно спада! Цени Булгаргаз: Януари 2021 - 26,93 лв./MWh (без акциз и ДДС) Януари 2022 - 133.81 лв./MWh (без акциз и ДДС) Януари 2023 - 191.36 лв./MWh (без акциз и ДДС) ''Цената на газа в Европа постоянно спада!''

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.