Пребитата жена от Видин: Искаше да ме обеси с колан

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/prebitata-zhena-ot-vidin-iskashe-da-me-obesi-s-kolan/114278 SvobodnoSlovo.eu
Пребитата жена от Видин: Искаше да ме обеси с колан

”От две години живея с него на семейни начала. През тези две години ние се разделяхме. Година и осем месеца той само да ме тормозеше и ме биеше – физически и психически тормоз. Той искаше да ме обеси с колан, но каза ”по-добре да те подстрижа””, заяви ексклузивно за bTV 22-годишната Славка от Видин, която е малтретирана. Криминално проявен 19-годишен нанесе побой и подстрига косата на момичето.

"Преди месец ми бяха натъртени ребрата, а преди седмица бях със счупен нос, окото ми беше зле. След като имаше вече ограничителна заповед, аз излязох с един приятел и бяхме на кафене. Тръгнахме натам и разбрах, че Радослав ме търси. Бях се скрила в тоалетната и седях там 15 минути. Моят приятел повика такси", разказа Славка.


Тя добави, че е отишла в центъра. "Той дойде при мен и започна да ме заплашва, че ще ме пребие. Той искаше да отида при него. Започнах да рева. Седнахме на една пейка, взе ми телефона, започна да ме убеждава, че ще се промени, аз не вярвах. На 30-ти ме подстрига, а преди това ми направи интимни снимки и ме накара да направя вулгарен видеоклип", каза Славка.


Тя смята, че той е направил всичко това от ревност.


"Когато се разделих с него декември месец ми беше разбил терасата с взлом, с чук и отвертка. В 7 часа аз се будя и го виждам как ми рови в телефона", добави тя.

https://frognews.bg/

5 Коментара

Де бре

преди 8 месеца

Славка от Бончова маала. Там тераси няма. Къде ги намирате. Изборите са далече. И пак "пострига ме". Вероятно всички насилници фрозьори явно имат телепатична връзка. Прическата е една и съща. Криминално проявен нанесе побой и т.н., пък тя две години са е разделяла с него. Въпросът към тъпите пачи от телевизията е, това еднократен акт ли е или системно във времето. Кое от двете е вярно. Разказа на мургавата циганка или версията на редактора на новините. Задавайте си въпроси бре платените пощаджийки на новини. "Бяхме на кафене" и "тръгнахме натам". Били ли са или са тръгнали. В коя тоалетна се е крила Славка. Във Видин обществени тоалетни няма.

Коментирай

Де бре

преди 8 месеца

И още един въпрос. За какво му е отвертка, като е имал чук.

Коментирай

Петър

преди 8 месеца

Сичкуту сиганка знасилена и пустригънъ, дъ гу ибъ! Кугату прай шукар бибитка мълчи, стига риве! Бах ги у прозтити минжи пизди!

Коментирай

Миседниш накура /japan/

преди 8 месеца

Нещо много зимахте да ривете.що не рива декември кога те срига а сега се сети? Станахте бетер американките-Моника Люински лапа на Клинтън кура на 20 г а на 30 се сети че е президент и може малко кинти и 5 мин слава да има...да ва еба и алчните путки.туй гламавото не трябваше да я режи,ама и за туй акъл требе

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.