Прелюбопитно четиво е муму... пардон, мемурандумът

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/prelyubopitno-chetivo-e-mumu-pardon-memurandumat/127971 SvobodnoSlovo.eu
Прелюбопитно четиво е муму... пардон, мемурандумът

Прелюбопитно четиво е муму... пардон, мемурандумът.
Защото според него, този мемурандум, две плюс две е равно на поне шест.
Ще променим хората от съдебната система /което впрочем е абсолютно задължително/, като си разделим с ГЕРБ местата в нея 50 на 50 , без забележете да извършваме каквито и да е плаващи мнозинства и без да включваме в тях представители или предложения на каквито и да било други политически сили.

Как при това положение събираме 160 гласа ли?
Ето това е изключително просто!
Парламентът е върховен орган в държавата и може да приеме, какъвто си иска закон... без ограничение.

Затова в най-спешен порядък парламента да приеме нов закон за СЪБИРАНЕ, закон според който 63 плюс незнамтамколко ама към 70 е равно на ... 160.
След това, като набере сила, парламентът може да смени и няколко други несъответстващи на съвремието закона, като закона на ОМ, този за гравитацията и още няколко недомислици на миналите времена.

Тъпо е, защото учебната година вече започна и децата се учат да събират по някакви отживели правила, но парламентът може да промени законите за събиране и изваждане, включително със стара дата. Само да поиска... 
Щото иначе, бай бай на ремонта на съдебната система...

Диана Дамянова

3 Коментара

Чичо

преди 2 месеца

МЕМОРАНДУМ !!!

Коментирай

Албена

преди 2 месеца

Явно при управлението на ППДБ-ГЕРБ неграмотността вече става задължителна. То не беше "куролиране" , "литмус" (вместо "лакмус"), "сЪботиране", сега пък "мемУрандум".

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.