Президентът Радев поиска оставката на шефа на НСО и отмяна на заповедта за ограничаване на достъпа до „Росенец“

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/prezidentat-radev-poiska-ostavkata-na-shefa-na-nso-i-otmyana-na-zapovedta-za-ogranichavane-na-dostapa-do-rosenec/14684 SvobodnoSlovo.eu
Президентът Радев поиска оставката на шефа на НСО и отмяна на заповедта за ограничаване на достъпа до „Росенец“

Президентът Румен Радев поиска оставката на началника на Националната служба за охрана ген. Красимир Станчев във връзка с изпратените от НСО писма до отговорните институции за ограничаване на достъпа на граждани до парк „Росенец“ и настоя за отмяна на тези писма.

Това съобщават от прессекретариата на държавния глава. Това става малко, след като премиерът Бойко Борисов обяви, че именно службата е пратила вчера до различни институции решение, с което се иска забрана на достъп по море, а и по суша, до парк "Росенец", където се намира т.нар. летен сарай на Ахмед Доган.

НСО е поискала да се забрани достъпът по море и суша до така нар. „летен сарай“ на Доган.

Държавният глава открива предвидената в закона съгласувателна процедура във връзка с оставката на началника на НСО, се посочва в съобщението.

http://hotpoint-news.com/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.