Приятели,  току-що изпратих следния мейл: До Пресцентъра на Министерството на отбраната

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/priyateli-toku-shto-izpratih-sledniya-meyl-do-prescentara-na-ministerstvoto-na-otbranata/115716 SvobodnoSlovo.eu
Приятели,   току-що изпратих следния мейл:    До Пресцентъра на Министерството на отбраната

Приятели, 

току-що изпратих следния мейл:

До Пресцентъра на Министерството на отбраната 

 

Уважаеми колеги, 

Обръщам се чрез Вас към почитаемия министър на отбраната на Република България Н.Пр. Проф. Тодор Тагарев: 

Почитаеми господин Министре, 

На основание на Конституционните ми права като български гражданин се обръщам към Вас с искане да ми бъде предоставена длъжностната характеристика на г-н Мустафа Емин, станал печално известен в последните дни като Ваш съветник. 

В резултат на неговите възхитителни публични прояви днес цялото българско общество проявява жив интерес към експертизата, която един младеж, завършил история с педагогически профил може да предостави на доказан капацитет в областта на сигурността и отбраната във Ваше лице. 

Познавайки дългогодишната Ви привързаност към принципите на прозрачността и либералната демокрация, очаквам длъжностната характеристика на г-н Мустафа Емин да ми бъде изпратена на настоящия мейл. 

С уважение, 

Александър Урумов

Гражданин на Република България 

 

—-

P.S. Не всеки е длъжен да знае какво е “длъжностна характеристика” на служител в държавната администрация. 

Това са изискванията, на които отговаря и задълженията, които изпълнява. 

Очаквам отговор от военния министър.

Александър Урумов

7 Коментара

Анонимен

1 year before

Тагарев едва ли ще Ви отговори, евентуално може да се прежали някой чиновник от министерството с отклоняващ отговор. Публична тайна е, че откакто господин Тагарев стана министър, има масово напускане или пенсиониране на военнослужещи, броят на кандидатите да постъпят в армията е почти нула. Например, при щат от около 3000 курсанти във Висшето Военно Училище във В. Търново, тази година има около 80 кандидати. Това всичко ще доведе до огромни кадрови проблеми. При всичко това, Тагарев продължава да говори и да се интересува единствено от Украйна.

Коментирай

Glienicke Bridge.

1 year before

Ами, бачка момчето демократче.Ситуационната яснота не е лесна работа. Денят му започва с изучаване на параболата на кинетичния ефект, после с химикал с жълто пухче пише на лист Путин е много лош. После пипа стената, заради замазката, щото е професионалист. После си търси 2 ч. броеницата. После гледа картинки от изложението на западна техника в Кубеевка, всички са с дупки и не може да разбере защо. После се опитва да се свърже с Майкъл, Сара и Курило. Зер Тагарев я харесва. Тагарев може да въведе тоя почин и в бг армия. Представете си Тагарев на фона на укр.знаме с развети къдрици, тънка усмивка ала мадоната с големите бомби от правилния й период. Истинска атлантическа Мадона. Бг офицери не смеят да мъцнат, щото Тагарев е опакован с натовска панделка, да не е вързан на възел, бе? Истински Позор и Министъра, и съветника.Тази година във ВВУ В. Търново Тагарев връчи дипломите на 5 македонци и те, и той са на чужда служба. Оставка!

Коментирай

Баба Злата

1 year before

Така написан, текстът на имейла става само за почесване на авторовото его, дъвка някаква, от него не произтича никакво задължение от страна на министъра - ако е имало истинско намерение да се получи отговор, то има Закон за достъп до обществена информация. Всуе!

Коментирай

МИХАЙЛОВ

1 year before

...АМИ ТОЯ ЕМИНЧО Е БАШ ЕКСПЕРТ ПО ШПАКЛОВАНЕ, ПО ЗАМАЗВАНЕ... ...ПО НАМАЗВАНЕ ПО ОМАЗВАНЕ... ...И ПОДМАЗВАНЕ... ...И ПО ЛИЗАНЕ И ОБЛИЗВАНЕ... ...МНООО ГИ РАЗБИРА ЕМИНЧО ТИЯ РАБОТИ... ...И ЗНАЕ НА КОГО ТОЧНО КЪДЕ И КАК ДА ЛИЖЕ И ДА МАЖЕ И ДА ВЪРТИ И МИСТРИЯТА И ШПАКЛАТА И БАДАНАРКАТА.... ...Е ТВА Е ВОЕНЕН ЕКСПЕРТ ТА ДРЪНКА... ....ТАМЪН С ТАГАРЕВ СА СИ ЛИКА ПРИЛИКА ПО ВСИЧКИ ПАРАМЕТРИ И ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ... ...ТО НАЛИ КРАСТАВИТЕ МАГАРЕТА И КАТЪРИ СЕ НАДУШВАТ, НАМИРАТ И СЕ СЪБИРАТ И ПРЕЗ ДЕВЕТ ПЛАНИНИ...

Коментирай

Мишо

1 year before

Чакайте от "министър" Магарев отговор, колкото от умрял писмо! Той с "битовизми" не си губи времето! Изцяло е отдаден на " патриотичния" си дълг да спасява "родната" си Украйна....

Коментирай

Олеся Зеленска

1 year before

Българският народ има една хубава поговорка в тази връзка:" От умрял чакай ...писмо!" Та и от предателят укронацист Тагаренко има да чакаш отговор на.... 30 февруари. А относно т.н" високо планински джентълмен" от Рибново- то помака няма вина. Дай на глупака власт и му гледай простотиите!"

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.