Проф. Ангелов, да не стане като с фурмите от Абу Даби? Знаеш защо

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/prof-angelov-da-ne-stane-kato-s-furmite-ot-abu-dabi-znaesh-zashto/12534 SvobodnoSlovo.eu
Проф. Ангелов, да не стане като с фурмите от Абу Даби? Знаеш защо

Понеже управлението на страната отдавна напомня за действия на мафията, каквото й да се направи, то поражда съмнения. Така е и с Националния план за действия при пандемията от COVID-19. Трябваше да го има отдавна, но нейсе. По-добре късно, отколкото никога, казва народът, но това понякога е с цената на човешки животи…

И като стана дума за цена, министър Ангелов и националният консултант Кунчев трябва ясно да заявят кой осигурява специалните хладилници и фризерите за ваксините, срещу какви суми и кой посочи фирмите? Защото са посочени и не е имало процедура за обществени поръчки. Това е много важно, защото се говори за прибиране на огромни суми от близки до властта бизнесмени и политици. Кой ще внася ваксините, - е другият въпрос, на който министърът и Щаба дължат отговор.

В медицинските среди се въртят едно-две имена, свързвани с премиера и корпулентен депутат. Не, това не са митове и легенди, а конкретна информация. Цитират се имена и фирми, които си делят поръчките и милионите. Нашите милиони, г-н министър!

Дължите тези отговори на обществото! Ако не го направите, ставате част от мафиотизираното управление.

Не сте забравили онзи самолет, пълен с фурми, нали? И кой ги докара. Същите хора се смеят и потриват ръце, защото чекмеджетата трябва да се пълнят. Ако играете по тяхната свирка, те ще ви потопят един ден. 11 здравни министри за 11 години управление на ГЕРБ – случайно ли е? Много ваши колеги искаха да направят нещо добро – не им позволиха. За много пари става дума. С мафия си имате работа. Освен ако не сте част от нея… Част ли сте?

Д-р Димитър Попкутуев

https://frognews.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.