Протест на "Възраждане" под прозорците на властта, искат оставката на правителството

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/protest-na-vazrazhdane-pod-prozorcite-na-vlastta-iskat-ostavkata-na-pravitelstvoto/116905 SvobodnoSlovo.eu
Протест на "Възраждане" под прозорците на властта, искат оставката на правителството

Три кордона полиция има пред сградата на Министерския съвет. Освен униформени полицаи и жандармерия, протестът се охранява и от тежко снаряжени части с щитове и каски под колоните на правителствената сграда

Протест с искане за оставката на правителството се провежда пред сградата на парламента (бившият Партиен дом) в София. Организатор на демонстрацията е ПП "Възраждане". 

Събралите се искат оставката на правителството, както и България да не изпраща военна помощ на Украйна. "Долу сглобката" скандират протестиращите. Сред тях са и депутати от "Възраждане".

Три кордона полиция има пред сградата на Министерския съвет. Освен униформени полицаи и жандармерия, протестът се охранява и от тежко снаряжени части с щитове и каски под колоните на правителствената сграда.

Движението на автомобили е затруднено. 

epicenter.bg

7 Коментара

Веселина Томова

10 months before

И БУНТОВЕТЕ НИ КЕЛЯВИ, КАКВАТО КЕЛЯВА РАЯ СМЕ. Излъжат ги, турнат им някоя пачка в ръката и толкоз.Такъв безхарактерен тъп народ надали има някъде във Вселената. Народ, който НИКОГА не е воювал и отвоювал свободата си. Еснафи -тарикати, туй е кармично увреденото племе. Тук таме мърцина хайдути, ВИНАГИ предадени от българи. Останалите гледат сеир и чакат кой ще победи, че да застанат зад гърба му. Безверен народ, който „вярва“ в Бог само като се разболее или като му трябват пари. Бездуховен народ, който никога не се бунтува заради справедливост, чест, свобода. Безсмислие. И нищета.

Коментирай

Глас от народо

10 months before

Това джурналята са непочитателни . Там имало депутати от Възраждане . Не, там е доктор Костя. Той каза ,че излиза. Спаси ни спаси доктор Костя от НАТО и ЕС. Искаме референдум. Левот да се запази до 3023 г. Влизане у БРИКСО. народното събрание да приеме закон за вечна дружба с Русията. Не щем веч банани,искаме свобода. Да живей, доктор Костя и новата му изгора!

Коментирай

ВЕНЦИ

10 months before

Плюй си в пазвата доктора да не дойде на власт. Да не висиш на колелото на някой амерички самолет..

Коментирай

Веселина Томова е написала горното по повод протеста на земеделците

10 months before

Няма връзка с протеста на Възраждане. Досега никой не протестира срещу пагубното управление на сглобката. И вместо всички да застанем зад тези справедливи искания, неграмотните соросоиди като Глас от народо, като мерудия на всяка манджа, непрекъснато пишат и иронизират всяка инициатива на Възраждане. Ето днес сглобката забранява преработването на руски нефт, макар да имаме разрешение от ЕК до края на 2024 год. Честито увеличение на цените на бензина, а от там и на всички стоки. Това престъпно правителство с неговите престъпни представители в парламента трябва да си ходи. Оставка и нови избори!

Коментирай

Дикова

10 months before

Браво на Възраждане! Така се прави, а не се пишат коментари от дивана у дома!

Коментирай

Михайлов

10 months before

Абе тук нЕкво педалче су подвизава под нейма " глас народо" и си търси белята. Ще го боли дирника май....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.