Работих много през последните години, за да бъде осветлена и изложена на публичен показ цялата джендър-конспирация - основно закодирана в ИК

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/rabotih-mnogo-prez-poslednite-godini-za-da-bade-osvetlena-i-izlozhena-na-publichen-pokaz-cyalata-dzhendar-konspiraciya-osnovno-zakodirana-v-ik/122874 SvobodnoSlovo.eu
Работих много през последните години, за да бъде осветлена и изложена на публичен показ цялата джендър-конспирация - основно закодирана в ИК

Работих много през последните години, за да бъде осветлена и изложена на публичен показ цялата джендър-конспирация - основно закодирана в Истанбулската конвенция. 

Започнах тази битка пред 6 години, от позицията на говорител на Министерството на отбраната и преди всичко - воден от християнските си убеждения. 

През тези 6 години България стана лидер в битката с трансджендър-октопода. 

Знам, че комичните заложници, играещи ролята на управляващи превърнаха в невъзможно словосъчетанието “България-лидер”, това днес предизвиква ирония. 

И да - България е лидер в битката с това глобално зло. 

Защото първо един човек, после група хора, после постепенно - целият български народ застана срещу тази сатанистка отрова за стотиците полове и за смяната на пола като някакво преобличане на летни и зимни дрехи. 

България даде пример на Словакия да блокира ратификацията на ИК, България повлия на Полша и на Турция да излязат от Истанбулската конвенция. 

Знам с какво уважение ме посрещаха републиканците в няколко града в Тексас, как се възхищаваха поляците на българския успех срещу това зло. 

Този успех е една от причините за жестокото мачкане на страната ни днес от глобалистките антихристки елити чрез продажния и напълно подчинен от тях местен политически “елит”. 

България е подложена на цинично публично ограбване, включително чрез поемане на още и още емитиране на външен дълг от лъжец, който щеше да пести милиарди, само като щял да спре кражбите. 

Днес идва време за градене - врене за изграждане на осъзната и ефективна съпротива срещу духа на либерал-екстремизма, овладял държавата, и срещу неговите марионетни слуги. 

Това градене започва с апостолска просветителска дейност. 

В началото беше Словото. 

В началото на обществото Създателят постави семейството от мъж и жена. 

Посвещавам усилията си - целенасочено и последователно - в разпространение на библейските истини на Христовата спасителна светлина и човеколюбивост, и изграждане на съзнание за бащинство. 

Мога да пиша, да говоря, да достигам с разбираеми и аргументирани послания до малки и голени аудитории - това смятам да правя. 

На Бог и България посвещавам времето и усилията си идните месеци и години, според както Бог отреди. 

Това ще бъде моя постоянна дейност и всеки съмишленик е добре дошъл да бъдем съработници. 

Предстои излизането на новата ми книга. 

Предстои нов семинар за бащинство. 

И двете вълнуват сърцето ми, владеят ума ми, разполагат с усилията и времето ми. 

Споделям всичко това, защото имам дълг като публична фигура и като човек, който дълбоко цени доверието и подкрепата. 

Знам, че много от вас ми вярвате и ме подкрепяте. 

Благодаря ви! 

Бъдете благословени!

Александър Урумов

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.