РАДЕВ, КИРО, АСЕНЕ, МАНИПУЛИРАХТЕ ЛИ ВОТА С АЛЕКСЕЙ? КАКВО ВИДЯХ ОТ ЦАНОВ И ТОМОВА /ВИДЕО/

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/radev-kiro-asene-manipulirahte-li-vota-s-aleksey-kakvo-vidyah-ot-canov-i-tomova-video/116455 SvobodnoSlovo.eu
РАДЕВ, КИРО, АСЕНЕ, МАНИПУЛИРАХТЕ ЛИ ВОТА С АЛЕКСЕЙ? КАКВО ВИДЯХ ОТ ЦАНОВ И ТОМОВА /ВИДЕО/

Журналистът Станислав Цанов пусна запис с гласа на покойния Алексей Петров, който го заплашва. Потърсил е среща с Цанов, защото е възмутен от негов ПОДГОТВЯН материал. Това не е хубаво, някак си не е демократично.

От записа става ясно, че Петров разполага с чатове и друга лична информация от телефона на журналиста. Оттам знае какъв материал се подготвя. Това също не е хубаво, не е демократично.

Подготвяният материал е във връзка с машините за гласуване и дали могат да бъдат манипулирани. Журналистът е намерил хора, които да ги тестват, а това по някаква причина не се харесва на Петров. Това разбирам аз от записа, който е правен преди няколко месеца.

И сега. През последните седмици разбрахме, че Петров е бил близък до ПП.

Същите ПП, които бяха обвинявани дори от бившите си коалиционни партньори, че са манипулирали вота от машините.

В честността на машинния вот се съмняваха дори ГЕРБ.

Сега всички дружно мълчат за изнесените записи от Цанов. Може би не са разбрали, в което се съмнявам? Или имат други съображения? Ще видим.

Но не мога да разбера мълчанието на основните медии. Това не е ли интересно?

Или е интересно, но е опасно?

Това, което казва и показва Станислав Цанов за разбитите му чатове, вече съм го виждал и чувал от други хора. По подобен начин Петров е разговарял и с журналистката Веселина Томова.

След като изгледате това видео, може би и вие ще имате същите въпроси към Румен Радев, съветника му Копринков и Продължаваме промяната, каквито имам и аз. А именно – какви са били отношенията им с Алексей Петров и беше ли подменен вота на българите през машините за гласуване.

afera.bg

1 Коментара

Червената шапчица

преди 7 месеца

Глупости на търкалета. Иска да привлече внимание... Прави се на глям журналист...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.