Разговорът ми от тази сутрин по bTV се разви в неочаквана за мен посока и искам, понеже е неделя и имам време, да напиша няколко думи

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/razgovorat-mi-ot-tazi-sutrin-po-btv-se-razvi-v-neochakvana-za-men-posoka-i-iskam-ponezhe-e-nedelya-i-imam-vreme-da-napisha-nyakolko-dumi/115129 SvobodnoSlovo.eu
Разговорът ми от тази сутрин по bTV се разви в неочаквана за мен посока и искам, понеже е неделя и имам време, да напиша няколко думи

Разговорът ми от тази сутрин по bTV се разви в неочаквана за мен посока и искам, понеже е неделя и имам време, да напиша няколко думи.

Ще разберете няколко неща, най-малкото за модерната, съвременна българска журналистика. А медиите, както знаете, са важна част от демократичния ни апарат.

Така. Уважаемият млад водещ се хилеше по време на изказванията ми - в ефир, докато аз бях в кадър и съответно камерата не го хващаше, него. Навеждаше си главата и си закриваше устата в опит уж да скрие неудържимия си присмех, който тълкувам като реакция на абсурдните, според водещия, тези, които защитавам.

Така. Разбирам момчето - млад е, и той, като много други хора, които чупят паметници например, се придържа към русофобския наратив, защото така му се струва правилно. Прави го по собствени убеждения. Не е редакционна политика или нещо, свързано с телевизията. Личи си, че реакцията идваше от него.

Това ме отвежда към втората част, а тя е по-важна.

Историческото невежество е обхванало цели части от нашия народ, като се оформя един генерационен разлом. И политиците, конкретно управляващите сега, ни вкарват в този капан на разделение - не на расова, религиозна или друга, а разделение на основата на невежеството. Измеренията на това невежество достигат дори до журналистите, които водят прайм тайма.

Това невежество, уважаеми приятели, в случая историческо, е фрапиращо. Там е червената линия, за която говореше вчера президентът на връх Шипка.

Младият водещ се хили на гост, който е поканил, докато млади хора чупят паметници - все, струва ми се, неадекватни постъпки, но на тях не се сърдя. Те имат право да са непросветени, защото имат оскъдни познания за света и конкретно за България. Такава ни е образователната система и такива са станали хората. Но бивш премиер, двете най-големи парламентрани групи, бивши министри и редица други официални лица да с непросветени и да пренаписват историята е непростимо. А българската история, уважаеми приятели, е комплексна и лесно се поддава на всякакви интерпретации.

И сега стигам до същността. Това, което не могат да разберат цитираните по-горе хора, защото просто не го знаят, е следното. След края на Втората световна война България, съюзник на Хитлер, е на губещата страна. Опасността пред България - единствената държава освен Германия, която е на губещата страна по време и на ДВЕТЕ световни войни - е огромна. Тя не е опасност от сорта “ще се оправим някак си”. Тя е опасност “няма да ни има и няма какво да оправяме”. 

И тук идва ролята на Червената армия, която има монумент в Княжевската градина. Ако не беше тази Червена армия, уважаеми премиери, министри, депутати и водещи, нямаше да я има България. Това е. Личното познанство на Сталин с Георги Димитров е до голяма степен причината Сталин да се застъпи за нас, като Македония, за която спорим до ден днешен, е и тя част от тази сделка. Не е приятна сделка, не е лесно за асимилиране, особено 75 години по-късно, но това е историческата истина. Това не е история, както чувам, “написана от БКП и КПСС”, това е историческата, неприятна, истина. 

Ще направя една аналогия, за да ме разберете правилно. Ако имате дете и сте заставен пред един ужасен избор. Или да го убият, или да ви го вземат и да не го видите никога повече. Какво ще изберете? В историята, в която са измрели милони хора, и апетитие към България от страна на Гърция, Сърбия, Турция, подковани от англичани за мъст към някой, който трябва да плати сметката са били точно такива, като с аналогията с детето. Ужасна е, да, знам, но е било така. Това е бил, уважаеми господа, изборът пред България. Това е нейната съдба.

Червената армия влиза в България с цената България да си запази територията си. Цената е била или да ни окупират, или да ни няма, разбирате ли го? Невежеството Ви е потресаващо. Знам, че не можете да вникнете. Както казах, на обикновените хора, включително водещи на предавания в прайм тайма, не се сърдя. 

Но на тези, които искат да ни чертаят бъдещето, карайки една група от граждани да се обръщат срещу друга група, за да могат ТЕ - Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов и всички останали политици, депутати, министри, общински съветници в София и прочие непросветени натегачи да ни определят бъдещето и да ни казват, на мен и на Вас, как да мислим, как да тълкувам миналото и как да разбирам бъдещето - за ще вас даря огромна част от свободното си време и енергия, за да ви подковавам, колкото мога, където мога. Защото така смятам за правилно.

И честно казано, от ефира тази сутрин не съм доволен, не заради реакцията на водещия, а заради това, че не успях да накарам събеседника ми да асимилира гледната ми точка, без да превърнем разговора в говорилня. Много често ефирният диспут е борба, не само с присъстващия до теб, в повечето случай повече от един, но и борба с много други обстоятелства, които пречат, понякога успешно, понякога не, на истината да победи.

Въпреки това, сме длъжни да отбележим, че без медиите, нямаше да има отразяване и на моята гледна точка, която, подозирам, съвпада с тази на много други хора. И накрая, къде на майтап, къде не, се усмихвам сам на себе си, осъзнавайки, че едва ли има друг анализатор, в българския ефир, който може да изрече името на Сталин, в момент, в който като чуеш Путин, и почти целия парламент си къса ризата.

Слави Василев

61 Коментара

rusnak

преди 8 месеца

Споко пич, тези тъпанари са предупредени, скоро започват акции на принудително лечение, образование и възпитание. На някои им е бедна фантазията...

Коментирай

gal_il1963

преди 8 месеца

Горе главата! Истината е на ваша страна. Мижитурските и слагачите са преходно явление.

Коментирай

Христина

преди 8 месеца

Вашите анализи и анализите на вашия баща са анализи на смели и честни хора. Те са чест за всеки ефир.

Коментирай

rusnak

преди 8 месеца

До Аналния бътплъг. Ако те набарам боклук гнусен, ще ти набия кол в разпрания лайнян гъз.

Коментирай

Посетител

преди 8 месеца

Определено пропуснах таз сутрешното... зрелище... Четох за т.нар. дебат между Слави Василев и Харизанов, така че допълнението на господин Василев ми беше от полза. ПП: Господин Василев, поне успяхте ли да поставите наглеца на място?!

Коментирай

Констанца

преди 8 месеца

Добре, че има такива като Вас, г-н Василев - образовани и смели. Защото с войнстващата простотия битката е жестока - като с Настапир Аналниев напр. (той не случайно си избрал това "партизанско име").Що се отнася до това, че няма да ви разберат като резултат от ниската им образованост, ще кажа следното: Светлината бие, бие, бие по съзнанието на човека, докато един ден, в далечното бъдеще, най-после му просветне нещо. За съжаление при доста индивиди, това скоро няма да стане. Уви! Така, че не се ядосвайте - въпрос на еволюция.

Коментирай

Гуда от връо

преди 8 месеца

Уважаеми г-н Слави, това, което е характерно за опонентите Ви е , че необходимото количество и качеството му, за оценка и разсъждения, от рода кое е правилно, полезно и необходимо, идва в главата на човек до седмата му година, не му ли дойде до тогава, не му идва и до седемдесет и седмата му! А демокрацията направи така че, тази категория индивиди да изплават отгоре над "водата", като това, което излиза отзад под гърба на човека.

Коментирай

Червената шапчица

преди 8 месеца

Гуда от връо, за лайно ли става дума? Дълго време мислих какво искате да кажете с израза -- да изплават отгоре над "водата", като това, което излиза отзад под гърба на човека. --- А Василев загуби. Лайното го надприказва по телевизора.

Коментирай

Глас от народо

преди 8 месеца

Бравос,маладци,так держат.И за статията,бтравос и за изказванията.Особенно бравос на rysnaka.Каква героична патетика,каква мъжественост лъха от словата му. Стига с това евро робство.Да създадем комитети.Вн това НАТО,това ЕС от китната ни родина. Да изпращаме прошения до В.В.Путин.Да изпрати своите витязи да ни освободят за четвърти път. Ще им издигнем паметник на Камен Дел. Не щем вече банани,искаме свобода.

Коментирай

Бахой

преди 8 месеца

Язък!Изтървал съм да чуя тезите на чутовния аналлизатор Хахахаризанов!

Коментирай

#koй

преди 8 месеца

гледах го. харизанов е глупав като бетонен ръб:непробиваем. той и ко са озверели. водещият се вижда веднага,че е епидермално човече,но точно такива като него всеки ден срещам:Те вече са с промити мозъци. мисля,че ще успеят. глупостта в бг ни е причинила Три катастрофи и все някой друг ни е виновен. нещо повече, на виновниците булеварди кръщаваме. като гледам какво се разхожда в моя град,съм сигурен в неизбежния ни край. тогава няма да има кумунетъ и антита.

Коментирай

Невероятни тъпаци

преди 8 месеца

Господин Василев, Вие чувал ли сте поговорката какво ще стане ако отидете в калта да се борите с една свиня - накрая вие ще бъдете оцапан в кал, а свинята доволна? В бъдеще си подбирайте мястото и аудиторията където ще се появявате. Защо си мислите, че някой от категорията на платените и промитите мозъци ще си направи труда да слуша внимателно Вашите аргументи и да уважава Вашето мнение и интелигентност? Сам сте си виновен и не се оплаквайте.

Коментирай

#koй

преди 8 месеца

глупаците накрая винаги са изненадани (Давила)

Коментирай

тука Фсички са се ВПРЕГНАЛИ..

преди 8 месеца

ДА "разСъждават" ВЪРХУ "смисълАт НА БЕЗСМИСЛИЕТО"!!!!, А "западЪт" ЕДИН ФАКТ НЕ МОЖЕ ДА ПРЕГЛЪТНЕ,а ТОЙ Е:"БИТИЯТ БИТ,такованиЯТ ТАКОВАН"!!!(народна ПРИКАЗКА),А ТоЙ "западЪт" Е И ОТ ДВЕТЕ!!ВКЛЮЧИТЕЛНО И СЕГА!!!венЗвреМУЗ!!!

Коментирай

#koй

преди 8 месеца

до невероятни тъпаци.прав сте.телевизиите са овладяни от хора без библиотеки,простовати до голо.защо сме на това дередже те ще го обясняват с кумунетъ до едно време. ще махнат и 3-,и Мо4ъ,ще си начешят крастата. вече сменихме кимането, преполвихме майчиния език и го "ииииновирахме" до англобългарска шизофренна салата. изчезването на един народ се предхожда от подмяната на език.

Коментирай

#koй

преди 8 месеца

те са пасмина от мозъчни чикиджии. направят ли 24-и национален празник, катастрофата ще е Четвърта. (тук няма да обяснявам защо). те са шизофренни вече,луднали и за миг не се замислят ,защо "братята" ни отсреща ни наричат Татари. скоро ни предстои,освен турска партия,да се роди и циганска:казах ли нещо на няколкото онанисти антикумунетъ

Коментирай

в казармата имахме ЕДИН с-т..И

преди 8 месеца

МУ ВИКАХМЕ "мистЕр КОЙ???!!!,ЗАЩОТО КАТО ВДИГНЕШЕ телефона кат ЗВъННЕ и ВИКАШЕ ПЪРВО, "КОЙ"??!!,голЕм МАЙТАП ПАДАШЕ!!!!ТА СЕГА ДО "кой":НАСКОРО мЕрнах едно СЪОБЩЕНИЕ,ЧЕ руснаците закриват "център САХАРОВ".център "елцИн" ОТДАВНА Е ЛИКВИДИРАН,вече В НЯКОЛКО ГРАДА ИЗДИГъТ ПАМЕТНИЦИ на СТАЛИН,хруШчоФФ и гЪрбичоФФ ВЕЧЕ СА ЗАЧЕРКНАТИ и ИЗХВЪРЛЕНИ НА политическиЯт "бит ПАЗАР"!!!А В каьзаСхтан СЪБАРЯТ Ленин,който ПРЕЗ 1920 Усновава РЕПУБЛИКА казахСтан!!!РАБОТИЛ СЪМ С казахСТАНЦИ,ТЕ СА Улицетворение на АЗИАТСКА ЗЛОБА И НЕВЕЖЕСТВО!!!истории,ИСТОРИИ и Т.Н.

Коментирай

#koй

преди 8 месеца

те са пасмина от мозъчни чикиджии. направят ли 24-и национален празник, катастрофата ще е Четвърта. (тук няма да обяснявам защо). те са шизофренни вече,луднали и за миг не се замислят ,защо "братята" ни отсреща ни наричат Татари. скоро ни предстои,освен турска партия,да се роди и циганска:казах ли нещо на няколкото онанисти антикумунетъ

Коментирай

Васко

преди 8 месеца

Господин , Василев ! С голямо внимание слушам Вашите и на баща Ви коментари.Винаги са били точни и задълбочени.Трябва , обаче наистина да си подбирате опонентите.С простак и то неграмотен не може да се спори.Друго ,обаче искам да споделя с Вас.Вие ,отдавна Сте в близкото обкръжение на президента .Не се ли замисляте ,кой е другия виновник набутал подобни простаци и неграмотници да ни управляват ? Не е ли самия президент?

Коментирай

Gloji

преди 8 месеца

Харизанов и онова малко нещастно водещо показаха какви лайна плуват ! Поздравления за г-н Василев!

Коментирай

Един случаен

преди 8 месеца

Прав сте, г- н Василев ! Проблем са невежите хора. Щом в студио на големи телевизии имат ефир такива наглеци като Харизанов( гледах го колко е напорист и неудържим в простотията си), какво става мислите сред простолюдието. Ами сред онази общност полудели по Европа печалбари, които и български не знаят. Знаете ли какво ни носят оттам освен невежество и неграмотност. Носят много пари, незнайно как спечелени, купуват , строят кичозни лъскави палати в малки китни градчета, карат скъпи лъскави джипове, правят шумни купони в специални свои лъскави заведения, облечени в дълги лъскави рокли, окичени със златни накити, мъжете слъскави костюми, папионки ...по три дни зурлите огласят градовете до зори...Оциганиха държавата . Иначе и помощи сигурно получават тук и не само. Регистрират се в различни държави и получават едновременно от няколко места и социални помощи и детски. Ей тези са също много опасни.

Коментирай

Един случаен

преди 8 месеца

Прав сте, г- н Василев ! Проблем са невежите хора. Щом в студио на големи телевизии имат ефир такива наглеци като Харизанов( гледах го колко е напорист и неудържим в простотията си), какво става мислите сред простолюдието. Ами сред онази общност полудели по Европа печалбари, които и български не знаят. Знаете ли какво ни носят оттам освен невежество и неграмотност. Носят много пари, незнайно как спечелени, купуват , строят кичозни лъскави палати в малки китни градчета, карат скъпи лъскави джипове, правят шумни купони в специални свои лъскави заведения, облечени в дълги лъскави рокли, окичени със златни накити, мъжете слъскави костюми, папионки ...по три дни зурлите огласят градовете до зори...Оциганиха държавата . Иначе и помощи сигурно получават тук и не само. Регистрират се в различни държави и получават едновременно от няколко места и социални помощи и детски. Ей тези са също много опасни.

Коментирай

Андрей б

преди 8 месеца

Семейство Василеви са образец как червената комунистическа номенклатура се превърнаха в червени капиталисти. Малкото Василев че брани като Матросов руските си господари. Но нали на тях това семейство живее в разкош както преди 10 ноември, така и сега.

Коментирай

Без име

преди 8 месеца

Да прави кой каквото може. Харизановци харизват държавата на Запада и Америка. Като не могат друго, се навъртат около привнесени ,,смели" лидери, които няма какво да губят тук, а са дошли да ни доошушкат. Или ,,блестят" около местни величия със странни прозвища, по план домогнали се до власт, но нямат сурат и дар слово, с интелектуален дефицит и не са за пред хората по телевизиите. Та харизанчета и подобни с крещящи ченета ги бранят, че да папкат около тях. Братя Василеви и преди и сега градят, създават и казват истината в очите на мързеливи и мърляви опоненти. Синът е интелигентно и умно момче. Чест му прави, че не лежи на бащина слава, а сам изгражда позиции. Симпатизирам му, защото говори смислено и казва истини.

Коментирай

лъчо

преди 8 месеца

Браво Слави всички сме с теб а американските подлоги които са на власт подменили нагло вота на хората отчаяно копаят с мръсните си ръце пропастта между България и Русия и бързат Защото знаят че повече няма да помиришат властта

Коментирай

Аз съм

преди 8 месеца

Гледах малко тази сутрин и този малкия неук палячо наистина се подсмихваше... Което си е ясно, че той си беше предубеден и никога няма да бъде Профи. И е лесно манипулируем. Той за това е поставен там,,,,,като шахматна фигурка от най малките +сценарий по който да се ръководи...

Коментирай

Коси

преди 8 месеца

Слави, Слави или много си зле!!!!!

Коментирай

Милеслав

преди 8 месеца

Евала,пич,по точно не може да се каже! Респект!!!

Коментирай

Милеслав

преди 8 месеца

Евала,пич,по точно не може да се каже! Респект!!!

Коментирай

Васил Петров

преди 8 месеца

Това е пълна глупост! 1944г. Русия обяви война на България и влезе като окупатор в страната ни,в която нямаше нито един германски войник. Защо? И стига с този паметник- нали ще се премести,а няма да се разрушава. Ходете и му се кланяйте на новото място. Ама в центъра на столицата да има паметник на окупаторска държава-това е гавра.

Коментирай

Luba

преди 8 месеца

Това за червената армия в университета в Америка ли научихме? И защо не карате москвич, а бръмчите с порше и живеете на Оборище в 300квадрата? Малкият хладилник ,Харизанов навря в миша дупка!

Коментирай

Luba

преди 8 месеца

Това за червената армия в университета в Америка ли научихме? И защо не карате москвич, а бръмчите с порше и живеете на Оборище в 300квадрата? Малкият хладилник ,Харизанов навря в миша дупка!

Коментирай

Влади

преди 8 месеца

И какво очаквате г-н Василев от едно соросоидче! Момчето така е възпитано, че всичко е....пари! Та отишло е момченцето за парички в тази чужда трибуквена тв. и така се кланя, че чак дупето му се е открило! Така! Може би се смее и на себе си!

Коментирай

Кирил Илиев

преди 8 месеца

Много е хубаво обяснението, което направихте, но имам чувството - глас в пустиня. Простотията вече се шири без спирка навсякъде и аз давам мило и драго децата ми да слушат образовани хора, да могат да се изравняват правилно не само граматически. Продължавай в същия дух има хора и за твойте мисли. Хубав ден!

Коментирай

Влади

преди 8 месеца

И какво очаквате г-н Василев от едно соросоидче! Момчето така е възпитано, че всичко е....пари! Та отишло е момченцето за парички в тази чужда трибуквена тв. и така се кланя, че чак дупето му се е открило! Така! Може би се смее и на себе си!

Коментирай

Влади

преди 8 месеца

И какво очаквате г-н Василев от едно соросоидче! Момчето така е възпитано, че всичко е....пари! Та отишло е момченцето за парички в тази чужда трибуквена тв. и така се кланя, че чак дупето му се е открило! Така! Може би се смее и на себе си!

Коментирай

Ваня

преди 8 месеца

Браво Слави.Разкажи някой ден и за убитите руски деца и възрастни през 2014 -2015 г. в Донбас мисля, че децата само бяха 213.

Коментирай

Zagrobovi

преди 8 месеца

Безродниците Василеви баща агент на ДС,приватизатори измамник за жълти стотинки(измамил Костов и сие),за да добие хладилния завод.Бивш комуняги няма.Те се пъпкуват като едрата шарка.Щом се появят Василеви те поклони и на Сталин и Путлер сменям канала,защото ми се повръща.Защо не вземат Моча в хладилния завод там да му се кланят.Майкопродавци,с идването на азиатските червени орди,започва клането на истинските българи,което продължи 50 години.Бащите убиваха,национализираха,експроприха,крадяха,отнемаха,присвояваха,защото са убийци.Синовете приватизираха.Децата им експлоатират по примера на дивашкия рашън комунизъм. Кръвта на невинните жертви не е забравена.Господ бави,но не забравя. Не помня един комуняга да е свършил,преди да си дере ризата ,очите, кожата,защото съвестта няма нокти,но гризе.

Коментирай

Красимир

преди 8 месеца

СЛАВИ ПЕДАЛ ЗАЩО НЕ КАРАШ МОСКВИЧ КАТО СТАЛИН ЛИЦЕМЕР ИДИ В МОСКВА ЗА ДА ТИ СЕ ПОДСМИВАТ КАТО ИМ КАЖЕШ ДАЛИ КАРАТ МОСКВИЧ ИЛИ ИМ ГОВОРИШ ЗА СТАЛИН ГАНЬО ТАКЪВ

Коментирай

Красимир

преди 8 месеца

СЛАВИ ПЕДАЛ ЗАЩО НЕ КАРАШ МОСКВИЧ КАТО СТАЛИН ЛИЦЕМЕР ИДИ В МОСКВА ЗА ДА ТИ СЕ ПОДСМИВАТ КАТО ИМ КАЖЕШ ДАЛИ КАРАТ МОСКВИЧ ИЛИ ИМ ГОВОРИШ ЗА СТАЛИН ГАНЬО ТАКЪВ

Коментирай

Peter

преди 8 месеца

Другарю Василев,ти си син на агент от ДС,която прекърши хиляди съдби. Искам само 24 часа да прекараш в Белене,Богданов дол,Ножарево или в килия на първо отделение на Софийския затвор,или Старозагорския за да усетиш полъха на пот,урина,екскременти и човешка кръв. Товариш,Гнидовасиливич,защо не учи в родната ти Московия,а отиде да мърсиш държава в която демокрацията е гарантирана в конституцията.Как те изтърпяха американците,да им ядеш хляба.Трябваше там да говориш за рашистите и за Путлер,за може много лесно да те забележат.Всичко се помни.Спящите кланове,рано или късно изпълзяват от торището.

Коментирай

Хоуй

преди 8 месеца

Идтти в своей Масквой урод продажной,вместо с отцом предателя Василиев.

Коментирай

Трайкова

преди 8 месеца

Слави, наистина в тази зловонна обстановка си като бяла лястовица между настървени черни врани. Голям кураж имаш да се бориш с полуграмотни и нахални плъхове като Жоро тръбата. Този наханик с подкрепата на Миро мършата, лиши българското земеделие от милиони декари поливни площи

Коментирай

Wolf

преди 8 месеца

ЖУРНАЛЮГИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА ГЪЗОЛИЗАЧИ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА ВЛАСТ НА БОКО ТИКВАТА МИСИРКИТЕ

Коментирай

Бойко Борисов

преди 8 месеца

Момченце ти си политически объркан или побъркан Отдавна ти следя изказите Ти си от котилото Не човек ажелязо Ниско ниво на език а мисля си журналист Ти си обсебен от червената пандемия Едно време бащата на Атанас Манчев му е казал когато отива да учи В Софи я и да не другаруваш със едни сархоши комунисти безделници ще ни докараш голяма беля

Коментирай

Тихомир

преди 8 месеца

Докато истината тук и там я проверяват, лъжата все я изпреварва. Това отеква в съзнанието ми със страшна сила, при всяка новина, при всеки диспут, при всяка декларация, които ме връхлитат безпощадно отвсякъде. Небъдица и безпътица е онова, което откривам във всяка посока, която днешните "народни пастири" ми обръщат погледа.

Коментирай

Мира

преди 8 месеца

Винаги с удоволствие и респект гледам и слушам коментарите Ви г-н Василев! Около Вас все са поканени "чугунени глави" и понякога трудно взимате думата от тях. А и раболепните журналисти не ви помагат много, много...Но всички разумни и интелигентни хора гледат на Вас, на президента Румен Радев, на Крум Зарков, на Нешка Робева, Боян Чуков, Иво Христов и други , като на истински родолюбци и светли личностти ! Надеждата на българите е във всички вас ! Да ни изведете от това блато, където ни завличат "евроантлантическите подлизурковци"

Коментирай

Krasi

преди 8 месеца

Това мръсно десарско копеле защо не си го начука,предците му тероризираха и обезличиха цял народ,мръсни гадове

Коментирай

Тина

преди 8 месеца

Гледах предаването, Харизанов е известен с тъпотията си, няма да му се сърдим, но водещият беше върхът! Подлизурко и влачеща се по корем креатура пред Харизанов и мноооого необразован. Гнусен за гледане. Дано поведението му донесе облагите, на които се надява, ама надали....

Коментирай

Тттт

преди 8 месеца

Има исторически факти които не може да се подменят!!! Определено и ти исторически си много не подготвен! Не можеш в национален ефир да говориш не истиини . Следващият път се подготви ,попитай тате той от ДС ,ще ти даде насока къде да обориш Харизанов. Той също не е много запознат с историческите факти но,с два напълно верни факта те направи смешен. Не се учудвай защо се смях водещият. Само да уточним след първата световна война ,великите сили са искали в която участва и Русия ,да разделят България а не след Втората световна война.

Коментирай

Мастера

преди 8 месеца

Преди да ни направят бедни , ще ни направят прости.........не съм го казал аз , четете прозорливия реалист Алеко Константинов ииии.....бай Ганьо разбира се. ........така го виждам аз ,уважавам всяко мнение.....ееех , Българийо.............

Коментирай

Мастера

преди 8 месеца

Преди да ни направят бедни , ще ни направят прости.........не съм го казал аз , четете прозорливия реалист Алеко Константинов ииии.....бай Ганьо разбира се. ........така го виждам аз ,уважавам всяко мнение.....ееех , Българийо.............

Коментирай

Хр. Христов

преди 8 месеца

Независимо от чугунените "евротъпаци", ИСТИНАТА винаги трябва да се казва от някой, защото една лъжа, повторена 1000 пъти се възприема като истина! Точно такъв, бих казал световен процес наблюдаваме сега. Брутални лъжи и измислици по отношение на Русия се тиражират от американската пропаганда и европейските й марионетки. И нашите юнаци гъзолизци са сред "отличниците"! Поздравления към Вас, г-н Василев, за искрената Ви гражданска позиция, патриотизма, смелостта и проявяваното целомъдрие в принудителните диспути с откровени глупаци и безродници-марионетки. Продължавайте разяснителната си мисия и Ви желая успех в това много трудно в България дело!

Коментирай

Българка

преди 8 месеца

Поздравявам г-н Василев с великолепната статия. Трябваше някой да каже "Царят е гол". Благодаря за доблестта му!!! Омръзна ни от тъпи лицемери кресльовците, които изкарват по медиите. Интелигентните хора не ги слушат, защото не им вярват и не ги понасят. Трябваше да има цензура за вулгарните коментари. Нека плащат на по-нормални психически и по-умни тролове. Не ги допускайте!!!

Коментирай

Ruca Pruca

преди 8 месеца

Продажен изрод

Коментирай

#koй

преди 8 месеца

оправи пръвописъ и пак прегледай балканската история непосредствено сле голямата Втора вуйна (казах неграмотнико,до цървула сте)

Коментирай

#koй

преди 8 месеца

оправи пръвописъ Тттт и пак прегледай балканската история (и чуждите извори) непосредствено сле голямата Втора вуйна (казах неграмотнико селски,до цървула сте) с глипака ,както позволява Сартър, се разговаря просташки

Коментирай

Славяна

преди 8 месеца

Благодаря Ви г-н Василев,че имате кураж да кажете нещата такива,каквито и ние обикновените хора ги виждаме и чувстваме,защото при тези “евроатлантически ценности”,които ни се предлагат,ние хората от народа нямаме право на глас. Предлагат ни да ни поучава г-н Харизанов,който има претенции да ни налага неговия прочит на Историята и неговото безкомпромисно мнение,че паметника на Съветскат армия трябва бъдете премахнат. Искам да попитам ,кой построи този паметник,хората на България или днешните сподвижници на господина? И когато ти нищо не си постоил,нямаш право да рушиш и то без разрешение от нас. Всеки паметник е част от Историята на България ,в него са преплетени много чувства,емоции,човешки истории и съдби. Високомерието, с което подценявате мъдростта ,интелегентността и духовната мощ на нашия народ,изглежда за съжаление толкова жалко….

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.