Садизмът в Стара Загора разкри подмолния свят на съда в България

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/sadizmat-v-stara-zagora-razkri-podmolniya-svyat-na-sada-v-balgariya/114090 SvobodnoSlovo.eu
Садизмът в Стара Загора разкри подмолния свят на съда в България

Садизмът в Стара Загора разкри подмолния свят на Съда в България. Бастионът на Соросоидните кръгове. Бастионът на Олигархията и олигарсите. Както нито един политик и крадлив олигарх в България не лежа в затвора, защото бе оправдан от Съда -  Върховния съд на либералната икона доскоро Лозан Панов, така малкият корумпиран Съд с пияната съдийка в Стара Загора оправда и пусна на свобода един изверг, насякъл с ножка едно невинно момиче. 

Дали е олигарх или мутра - няма значение за Съда. Съдът е "либерален" орган у нас - взима парите и оправдава. Нищо, че по цивилизования свят е обратното - съдът е най-консервативната и неподкупна институция. 

В България няма правосъдие, защото има корумпиран съд и олигарси, които са си го турили в задния джоб. Прокопиев е най-знатен от тях, но далеч не единствен. Утре либералната сган, начело с управляващата клика и депутатите от Промяната и ДБ се канят да яхнат протеста и справедливия гняв на хората. Така ще гледаме един фарс - либералите ще използват народа, за да протестират срещу себе си - срещу тяхното МВР и срещу Съда, който е техен бастион и ги спасява от възмездие и правосъдие. Надяват се и тайно да прокарат покрай този ужасяващ случай и Истанбулската конвенция барабар с дженндърдките си наративи за 150-те пола и полови отношения между тях. 

Педофилите викат Дръжте педофила, както често става напоследък. 

След два дни ослушване и затворен с погнуса нос, след като видяха, че интернет медиите и социалните мрежи раздухаха случая и формираха ураган от народен гняв, либералните Титаници БТВ и Нова се ослушаха утре се канят да яхат протеста. 

Не забравяйте, че само аз и BNEWS посмяхме да осветим и посочим първи истинския виновник за това, че Садистът е безнаказан като рецидивист и е на свобода само благодарение на конкретен съд и конкретно решение на един съдия. При това със смешни и несъстоятелни и корупционни мотиви. 

Няма как тази несправедливост да продължи още много. 

Ние, нормалните, не вярваме, че властта искрено може да се възмути и да протестира срещу себе си. 

Жълтопаветните умнокрасиви либерали са едни 10% грозни, морални релативисти и слабообразовани либерали, които са си присвоили всички права от наивниците да се хранят завинаги от държавната софра, да дават акъл с безкрайната си глупост и да бъдат на върха на хранителната верига. А отдолу да сме ние, останалите 90% от народа, безправните, но с всичките задължение. Всеки един олигарх или толуп, който иска да мине за успешен, се вписва опортюнистки в 10-те процента правоимащи либерали.

Всички подсъдими олигарси се писаха либерали и тичаха в Америка да си купуват индулгенции, за да могат да си платят и на съдиите в българския съд през маститите адвокатски кантори. Изворът на корупцията в България е в измислената като Потьомкинско село либералната среда - колкото по-псевдо либерална е тя, толкова по - корумпирана е. Сърцето на корупцията е Съдът. Колкото по-нависоко, толкова по-корумпиран е той. Ако едно дело с изверг, който трябва да излезе на свобода, в Окръжен съд струва 5-10 хиляди лева, за да су купиш съдията, то в София съдилищата от Градски нагоре до Върховните взимат направо % от материалния интерес - по 500 хиляди до няколко милиона лева с посредничеството на адвокатските кантори. За такава корупция става въпрос. Сега пешкира ще опере една нещастна съдийка  от Стара Загора, но никога в Капитал, по БТВ или от Антикорупционния фонд няма да чуете и видите за корумпиран съдия или за очевидно крадлив и видимо прост политик от сорта на Простото, Асен Василев или Лорер. А те са класически екземпляри като от разказите на Алеко. 

Но фокусите свършват и народът, когато Извергите започнаха да му свалят кожите буквално с макетно ножче, взе да се усеща, че кожи може да сваля буквално и преносно само някой, който си има Съда и онези 10% политици и тунеядци зад гърба. Изводите не са много сложни. 

Нали, Кремена Кунева?

Автор: Николай Бареков

trud.bg

1 Коментара

moitoi

преди 9 месеца

Повечето ни Съдии са ходили по разни Семинари на СОРОС!!!Затова!!! Не си вършат Работата!!!Нагнетява се напрежение в Обществото и се Прокарва Истанбулската за да НИ ПАЗИ!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.