СЕГА "АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ" ЛИ КУПИ ВЪЗРАЖДАНЕ?!!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/sega-amerika-za-balgariya-li-kupi-vazrazhdane/139036 SvobodnoSlovo.eu
СЕГА "АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ" ЛИ КУПИ ВЪЗРАЖДАНЕ?!!

Може да бъде изображение с карта, план на етажа, отпечатък и текстово съобщение

Виждаме, че на 19 юни 2019 година, партия Възраждане прави изявление, че "Америка за България" иска да унищожи грандиозният исторически проект във Ветрино /Исторически парк/. Хвалбите към историческия парк минават дори границите на приятелското отношение и оставят сладникъв привкус. Заедно с клетвите към "Америка за България", която съсипвала тази величествена инициатива.

Та, да попитам Костадинов, който си е изтрил въпросната публикация и същата може да бъде намерена само в няколко сайта, смята ли, че бруталната му атака срещу "Исторически парк", е инспирирана от влиянието на "Америка за България" върху партията му?

Нищо лично, питам си и се чудя как няма срам подобно извъртане.

Елена Гунчева-Гривова

11 Коментара

ало ало

1 month before

Повече от 2 год. пиша за това продажно момче от добруджанските села.

Коментирай

Настапир,Криптомир,Педерасомир Педофил АНАЛниев - наркотрафикант и незаконен син на комунистката нора аналниева.

1 month before

Кога беше цент , кога стана копейка....

Коментирай

Наблюдател

1 month before

Работата е ясна - идват избори. Наляха каймета и госпожата се развихри, че беше се изгубила. Гунчева винаги е била на хранилка при Пеевски, така че проявявайте хигиена на четенето и стойте далеко от Гунчева

Коментирай

Елена Гунчева

1 month before

До Наблюдател: Всъщност любимият Ви Костя е на тази хранилка и захлебва отдавна. Той е всеяден - взема от всички. А троловете му, които се изсипват навсякъде да плюят опонентите, които казват истината за него, точно с тези пари ги издържа. Ай посмирете се малко, всички ви виждат колко сте оплескани.

Коментирай

Никола

1 month before

Поздравления за г-жа Гунчева, за материала и коментара.

Коментирай

Тази е много ,,праволинейна,, , ха ха ха

1 month before

,,"В Русия винаги е имало само терор! А Путин е най-лошото след Сталин". Това пише Елена Гунчева в коментар под Фейсбук-2015г.

Коментирай

Наблюдател

1 month before

Много добре виждам "... колко сте оплескани", наясно съм. "Полковник" Марков, аверчето на Гунчева, така омаза пейзажа, че става страшно. Но има и позитиви - така се чистим от папищаците на Пеевски и евроатлантизма - трола Марков си изпя песента, остава да видим дали ще бъде похарчена Гунчева. Мислих, че ще я пуснат начело на партия, ама тя се е доказала, че не става ни за лидер, ни за водач, ни за член. Затова предполагам, ще я оставят да кеси - тук в коментарите и фейса - за да ръси жлъч и тлен. В това е много добра, няма равна. Да е жива и здрава, има по-интересни и хубави неща от Гунчева.

Коментирай

Смешницата Гунчева трие неудобните коментари

1 month before

Особено, ако са написани грамотно и са аргументирани. Понеже знае, че не са написани от някоя си Йовка, която й бърка в здравето, бързо-бързо е изтрила 5-6 коментара. Смешница!

Коментирай

Елена

1 month before

До последно коментиращия: А, бе, амбриаж недоклатен, тази страница не е моя и нито съм админ, нито мога да правя нещо тук. Ама дебилите от Възраждане явно нямате и една мозъчна клетка.

Коментирай

Реалист

1 month before

Когато една жена е доказано по-морална и интелигентна от дузина ибрикчии, язък за ибрикчиите...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.