Семейство откъснато на плаж "Нестинарка": Абсолютно никой не се е погрижил за нас

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/semeystvo-otkasnato-na-plazh-nestinarka-absolyutno-nikoy-ne-se-e-pogrizhil-za-nas/116087 SvobodnoSlovo.eu
Семейство откъснато на плаж "Нестинарка": Абсолютно никой не се е погрижил за нас

С пожарна кола са носени памперси, кутия мляко и вода за 7-месечната Крисия на плаж "Нестинарка". Семейството й продължава да е откъснато на плаж "Нестинарка" заради скъсания мост между къмпинга и Царево, предава Нова ТВ. 

Абсолютно никой не се е погрижил за нас. Успяхме да влезем под развалините и да й вземем мляко - в приземния етаж, където им била квартирата, която е наводнена, разказа бащата на Крисия пред Нова тв. А бабата на бебето успяла чрез кризисния щаб да изпрати памперси и още една кутия мляко и питейна вода поне за нея. Докарали ги с пожарна кола.

Семейството е на висок етаж, но няма питейна вода, няма ток, разказа майката Моника. Всичко е в тиня. Колата на семейството е неизползваема и то няма как да се изнесе.

trud.bg

4 Коментара

Жоро

преди 7 месеца

А с БТР дали може да се стигне до бедстващите? То БТРите ги дадоха на Украйна ,ама може да се търси отговорност от предателите извършили това престъпление срещу държавата.

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Тези явно са си платили почивката до края на седмицата и са решили да стят до пследно. Не искат да се возят на пожарна кола.

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Министърката на туризма в момента дава интервю по телевизията от плаж Нестинарка... Пълен майтап...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.