Синът на кмета на Панагюрище заплашва с убийство председател на СИК

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/sinat-na-kmeta-na-panagyurishte-zaplashva-s-ubiystvo-predsedatel-na-sik/119512 SvobodnoSlovo.eu
Синът на кмета на Панагюрище заплашва с убийство председател на СИК
Председателят на СИК от с. Елшица Борислав Лазаров сигнализира, че се страхува за живота и здравето си, заради отправени заплахи от сина на кмета на Панагюрище Иван Белишки. Потърпевшият от заканите бил заплашван и пребиван още през 2019г., когато подкрепял опонента на Никола Белишки (баща) в предишните местни избори

Публикуваме цялото съобщение до медиите на Борислав Лазаров без редакторска намеса:

На Вниманието на Медиите в Р България
 

Уважаеми,

Дами и Господа журналисти казвам се Борислав Лазаров от село Елшица Председател на СИК 132000020 с тел за връзка 0892319379  с настоящия си Сигнал искам да сигнализирам Вас за заплахите за живота и здравето ми от страна на лицето  Иван Белишки син на кмета на Панагюрище Никола Белишки за това че в публични мрежи в Facebook с и в лични чатове ме заплашва за това,че споделям публикации на опонента на Никола Белишки Г н Желязко Гагов. Лицето Иван Белишки не зачита никакви закони и ме заплашва не за 1 ви път а предвид и това,че през 2019 година по време на изборите  бях жестоко пребит пред дома си за това,че агитирах за опонента на Никола Белишки.Страх ме е за живота и здравето ми и Ви моля за Гласност за да не се потули и това разследване  срещу лицето Иван Белишки който понастоящем е и подсъдим за заплахи срещу други лица и има множество криминални регистрации за същото и др престъпления. Предал съм доброволно на полицията мобилния си телефон на който получавах до последно заплахите за да имат  достъп до Фейсбук профила ми за да се убедят че заплахите са реални ! Мога да предоставя достъп и на медиите до фейсбук профила ми за да видят с очи заплахите който получавам от лицето Иван Белишки !!! Най вероятно е истина,че в Полицията в Област Пазарджик има чадър над Фамилията Белишки предвид писмото което получих до Мен с информация на  ел поща от името Дако Маринов а и  многото криминални прояви на Иван Белишки и липсата на влезли в сила присъди за същите.Както и бавенето на преписки досъдени производства и дела срещу Иван Белишки от Прокуратура Съд Полиция !!!

Въпроса ми който си задавам е Има ЛИ ЧАДЪР ОТ СТРАНА НА РУ ПОЛИЦИЯ ПАНАГЮРИЩЕ ОД НА  МВР ПАЗАРДЖИК КАКТО И ОТ СТРАНА НА ПРОКУРОР НИКОЛАЙ ТОПКАРОВ ПРИ ТО НА РП ПАЗАРАДЖИК ПО НАД 80% ОТ ЖАЛБИТЕ ВСИЧКИТЕ СА С НАБЛЮДАВАЩ ПРОКУРОР НИКОЛАЙ ТОПКАРОВ И ВСИЧКИ ПРИКЛЮЧВАТ С ОТКАЗ ДА СЕ ОБРАЗУВА ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО.ПО ПОСЛЕДНИТЕ ЗАПЛАХИ ОТ СТРАНА НА ИВАН БЕЛИШКИ СРЕЩУ МЕН НАБЛЮДАВАЩ ПРОКУРОР ПО ПР ПР 5577/23 ГОДИНА НА РП ПАНАГЮРИЩЕ ПАК УЖ СЛУЧАЙНО Е ИЗБРАН НИКОЛАЙ ТОПКАРОВ И АЗ ПИТАМ ОСИГУРЯВА ЛИ ТОЗИ ПРОКУРОР ЧАДЪР НАД ИВАН БЕЛИШКИ ПРЕДВИД ТОВА,ЧЕ СЛЕД ЗАПЛАХИ НА СЪЩИЯ ПРЕЗ 2019 ГОДИНА КОГАТО БАЩА МУ НИКОЛА БЕЛИШКИ БЕШЕ КАНДИДАТ ЗА КМЕТ ЗА 3 ТИ МАНДАТ БЯХ ПРЕБИТ ПРЕД ДОМА МИ И ВЪПРЕКИ ЧЕ ВИДЯХ ЧОВЕКА КОЙТО МЕ И И ЗАПЛАШИ С ПИСТОЛЕТ ПАК НАБЛЮДАВАЩ ПРОКУРОР БЕШЕ НИКОЛАЙ ТОПКАРОВ И ДЕЛОТО ОТ 2019 ГОДИНА ПРАШАСВА В НЯКОЕ МАЗЕ СЛЕД СПИРАНЕТО МУ ОТ ПРОКУРОР ТОПКАРОВ !!! СЕГА СЪМ ПОИСКАЛ ДА МИ СЕ НАЗНАЧИ СЛУЖЕБЕН ПОВЕРЕНИК ПО ДЕЛОТО ЗА ЗАПЛАХИ ОТ СТРАНА НА ИВАН БЕЛИШКИ,НО И ДО ДЕН ДНЕШЕН ОТГОВОР ОТ ПОЛИЦИЯТА И ПРОКУРАТУРАТА НЯМА А АЗ ИМАМ СЪМНЕНИЯ,ЧЕ И ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ЩЕ БЪДЕ ЗАМЕТЕНО ПОД КИЛИМА КАТО ТОВА ОТ 2019 ГОДИНА ЗА ПОБОЯ НАД МЕН !!!

МОЛЯ ЗА СЪДЕЙСТВИЕ ОТ ВАС МЕДИИ ЗА ДА ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ И НАКАЗАТЕЛНО ПРЕСЛЕДВАНЕ СРЕЩУ ИВАН БЕЛИШКИ 

В същото време до MEDIAMALL бе получен и друг сигнал, който пък гласи, че кметският син Иван Белишки тероризира гражданите, докато самият той тъне в лукс и разкош, управлявайки скъпи коли и харчейки пари с неясен произход.

Младият тарикат е известен още в Панагюрище с криминалните си прояви и страстта си към лулите и скъпите автомобили. Сигналът още твърди, че Иван Белишки дори си позволявал да поставя полицейски лампи върху автомобилите, които управлява, действие, което е забранено със закон. За последното пред медията ни сигнализираха очевидци на ексцесиите на Белишки-младши.

Нека припомним, че синът на Никола Белишки в края на март 2021 г. бе обвинен от СГП за незаконно държане на културни движими ценности и нанасяне на телесни повреди на полицейски служители.

Също така, той бе арестуван през април 2022 г. в Кюстендилското село Ломница по подозрение, че е подпалил чужд имот. Тогава огънят обхвана около 50 дка, но сравнително бе потушен от пожарникарите. 

Според източници на медията ни, Белишки -младши е собственик на няколко автомобила - лимузина Ягуар, кабриолет и 2 джипа -  Subaru и Peugeot 3008. Семейството разполага и с няколко апартамента в Панагорище и София, както и имот във вилната зона Фетенци, Панагюрските колонии.

Николай Самоковски, MEDIAMALL 

1 Коментара

neli.koleva66

преди 6 месеца

Tози екземпляр(синът), ако добре си спомням е привърженик на ''Азов'' и изгори знамето на РФ демонстративно в центъра на София. Носеше униформа на ''А...'' и се гордееше с това. Криминален тип, чието място е в затвора, а не сред нормалните граждани. Полиция, прокуратура - какво работите, какво чакате? Ако(не дай,Боже!) убие някого, тогава ли ще се задействате???

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.