Синдромът "Кралев" от 35 години ни е завладял и го срещаме навсякъде в живота, не като да сме изненадани...

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/sindromat-kralev-ot-35-godini-ni-e-zavladyal-i-go-sreshtame-navsyakade-v-zhivota-ne-kato-da-sme-iznenadani/143886 SvobodnoSlovo.eu
Синдромът "Кралев" от 35 години ни е завладял и го срещаме навсякъде в живота, не като да сме изненадани...

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Защо да спираме заради Кралев?

Аз не виждам нищо скандално или необикновено.

Синдромът "Кралев" от 35 години ни е завладял и го срещаме навсякъде в живота, не като да сме изненадани...

Синдромът "Кралев" е когато прокурорски син наглее, тероризира цял град, заплашва, пребива, а баща му, вместо да му тегли един възпитателен пердах и да го прати в Казичене, ползва всички лостове на държавата да отърве отрока.

Синдромът "Кралев" е и когато директорът на провинциален театър, вместо да развива културата в града си, назначава фиктивни актьори и точи бюджета.

Синдромът "Кралев" е и когато разпасали се дерибеи си позволяват да рушат къщите на хората защото не гласуват за тях.

Синдромът "Кралев" е и грубата, неандерталска мачовщина - "жената трябва да яде по-малко и да си мълчи!".

"Кралевците" са над обществото, те "пращат" хора, които вместо закона да доказват правотата им, да заглушават комплексите им, да подхранват огромното им его.

От синдромът "Кралев" страдат всичките тия, дето карат надрусани със 180 насред града и убиват невинни хора, а после получават условни присъди.

Синдромът "Кралев" - грубото мачкане на обикновения човек, който няма парите на тати, не е бил пратен да учи по частни колежи в Европа, не живее в затворен комплекс, но е от малък град или село; това е и купуването на работни места, позиции, участия в предавания, и фаворитизирането на разни повярвали си дришльовци... Синдромът "Кралев" е реалността в България и на когото не му харесва или се бори и променя, или хваща Т1, и Т2! Ако си младо и красиво момиче, не излизаш с Кралевци, не им ставаш любовница, не им раждаш деца... Ако си държавен чиновник, не приемаш подкупи от Кралевци, не ги фаворитизираш, нито си затваряш очите за простотиите им, с реск да бъкеш наказан или да си останеш беден. Ако си обикновен българин, не приемаш да работиш за Кралевци, при положение, че ти плащат мизерия, че и тази мизерия ти я задържат по няколко месеца, а те се возят на поршета....

Има много начини да се преборим и със спиране на гледане "Игри на волята" синдромът "Кралев" няма да изчезне!

Mariela Nordell

1 Коментара

към изгрухалия се

12 hours before

А, бе, интеуектуауеца Грую, някой да ти навира в очите какво да четеш? Някъде авторът да ти е обяснявал колко е прав, най-прав, само той е прав? Някъде в текста да ти е написано, че само това е истината и само истината? Ти си със сбъркани понятия, дефиниции и възприятие. Съмнително е дори дали ти си написал горното, или някой ти е направил услуга. Просто доказваш максимата: Всеки може да се изпикае на пода, бъди мъж - осери тавана! Само че не СЕРИ тук, бъди мъж, осирай у вас!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.