СКАНДАЛ!: ДАТО ПОДСЛУШВА ПОЛИТИЦИ И ЖУРНАЛИСТИ В ДЪРЖАВАТА НЕЛЕГАЛНО!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/skandal-dato-podslushva-politici-i-zhurnalisti-v-darzhavata-nelegalno/117 SvobodnoSlovo.eu
СКАНДАЛ!: ДАТО ПОДСЛУШВА ПОЛИТИЦИ И ЖУРНАЛИСТИ В ДЪРЖАВАТА НЕЛЕГАЛНО!

Информациите, които текат досега на ухо за това, че службите се използват за нелегален шпионаж и в услуга на лични интереси, се потвърдиха.

Държавна агенция „Технически операции“, която в момента се ръководи от Бисер Борисов,  подслушва с НЕЛЕГАЛЕН шпионски софтуер висши държавни мъже, като същата дори ги проследява в реално време.

Сред подслушваните и следени журналисти първа в списъка за следене, подслушване и хакерски линч е сайта АФЕРА!

Верният на „Продължаваме промяната“  Бисер Борисов,  който е зет и на зам.-директор на Разузнавателното управление на МО – РУМНО и особено близък до Бойко Рашков,  след като смени Цветан Китов и приюти за зам.-директор на службата Бранимир Димитров, създаде в службата шпионска шпиц команда, пред която шпионския скандал в Европа при който са следени десетки европейски лидери направо бледнее.

Бисер Борисов лично ръководи подслушването и проследяването на най-важните мъже в България.

За да може да събира компромати и най-вече да държи  и да ги използва в подходящ момент, ген. Стоименов е натоварил зет си Бисер Борисов с нелеката задача – ПОДСЛУШВАНЕ.

Бисер Борисов е изградил специална зала, която се намира в сградата на ДАТО на ул. „6-ти септември“, № 29.  Залата се намира на междинен етаж в централната сграда с изглед към ул. „Гурко“. Става въпрос за стая под номер 501, намираща се между 4 и 5 етаж.

Източници от ДАТО споделиха, че стаята е оборудвана с най-съвременен шпионки софтуер, закупен като част от обществена поръчка свързана с възможността ДАТО да осъществява подслушване на част от електронните приложения в интернет, включително „Viber“ и „Telegram“.

Тъй като българското законодателство все още е спорно по въпроса относно законността на този тип подслушване, Борисов чрез нова обществена поръчка, замаскирана зад консумативи, и друг вид дребни технически бързо ликвидни техники, организира чрез фирма от друго ведомство закупуването на шпионския софтуер от страна извън ЕС и на практика осигурява на Румен Радев пълна информация над живота и битието на когото си поиска.

С нелеката задача да следят и дишат във врата на държавните мъже и журналистите, Бисер Борисов е натоварил верния му служител с фамилия Поляков, директор в 01 отдел „ДБ“ при ДАТО, който отговарял за ефективното следене на живо, филмиране и записване на всичко, което може да бъде от интерес, както и Стефи Живкова, която пък отговаряла за телефонната и интернет комуникация.

Сайта АФЕРА е подложен вече повече от година на брутален хакерски терор, както и на брутално следене и подслушване. Последните две действия – подслушване и следене сме установили без особено професионално напъване, предвид „ювелирния“ професионализъм на малоумните радеви копои.

Afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.