СКАНДАЛНО ГОТВЯТ ЗА ШЕФ НА ЖАНДАРМЕРИЯТА ВЪВ ВАРНА БРУТАЛНО КОМПРОМЕТИРАН ЧОВЕК НА МИТКО КАРАТИСТА!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/skandalno-gotvyat-za-shef-na-zhandarmeriyata-vav-varna-brutalno-komprometiran-chovek-na-mitko-karatista/127873 SvobodnoSlovo.eu
СКАНДАЛНО ГОТВЯТ ЗА ШЕФ НА ЖАНДАРМЕРИЯТА ВЪВ ВАРНА БРУТАЛНО КОМПРОМЕТИРАН ЧОВЕК НА МИТКО КАРАТИСТА!

На снимката виждате свръх интелигентната физиомутра на Никола Панчев.

На 17 април 2015 година по времето на управлението на Бойко Борисов и ГЕРБ във Варна е направена смяна на ръководството на ОД МВР. За директор на ОД МВР – Варна от столицата е парашутиран Даниел Пашов, който дотогава е шеф на Първо РУП на СДВР. Заедно с него от София като зам-директор на ОД МВР – Варна пристига Андрей Ангелов, който в момента вече е шеф на ОД МВР – Варна, назначен като такъв от министър Калин Стоянов.

През 2015 година във Варна от столицата пристига и лицето Никола Панчев, назначен като шеф на „Охранителна полиция“ в ОД МВР – Варна.

Именно покрай Никола Панчев изпратената във Варна МВР „столична бригада“ се сдоби и с прякора „Тъпанчев“.

Година по-рано, през 2014 същият Никола Панчев и шефът му тогава, и двамата му от Първо РУП СДВР, лъснаха в брутален клип показан от „Господари на ефира“.

Тогава Никола Панчев и Даниел Пашов бяха замесени в случая от април 2014 г, когато момиче и момче се оплакаха от полицейско насилие, а служители на столичното Първо РПУ ги обвиниха в хулиганство, твърдейки, че момичето – Александра Стоилова се е нахвърлила върху полицай и е скъсала униформата му. Версията на полицаите-лъжци беше потвърдена лично от Пашов, който оглавяваше районното.

Запис от охранителна камера в полицейското управление обаче, излъчен в „Господари на ефира” доказа, че „потърпевшият” пазител на реда сам е скъсал пагона си.

Опитът за измама беше прикрит както от Панчев, така и от началника му Даниел Пашов.

След проверка тогава на Инспектората на МВР бе установено, че настина става въпрос за инсценировка от страна на полицая, а Инспекторатът предложи Пашов и Никола Панчев за наказания съответно „порицание” и „уволнение”.

„Наказанието“ обаче бе проведено така от тогавашния вътрешен министър на Бойко Борисов – Румяна Бъчварова, че и Пашов, и Никола Панчев бяха изстреляни съответно като директор на ОД МВР Варна и началник на „Охранителна полиция“ в ОД МВР – Варна.

Две години по-рано преди да „накажат“ Никола Панчев с… издигане в кариерата, пращайки го във Варна като шеф на „Охранителна полиция“ в ОД МВР Варна, АФЕРА публикува как Никола Панчев, тогава служител в Първо РПУ СДВР се сдобива с апартамент в Ботунец:

Относно изнесеното от Вас на 18.01.2013 година за 01 РПУ – СДВР искам да Ви уведомя, че още на 31.05.2012 година Инспектората на МВР е уведомен по какъв начин въпросният Никола Панчев е придобил апартамента си в Ботунец. Сигнала е заведен под Входящ No: 03EE1DB942 от дата 31.05.2012 година, но до момента отношение не е взето въпреки доста съмнителният начин – да не използвам и по-силни думи, по който е придобит този апартамент.

През лятото  или есента на 2011 год.Никола Панчев Н-к Сектор ”ОП” при 01 РУП – СДВР е придобил апартамент, който се намира в  София,кв.”Ботунец” бл.5.

Интересното е, че апартамента му е подарен /продаден фиктивно/ от известният  Трайчо /от ромски произход/, който има заложна къжа в кв.”Левски Г” бл.10. Същата се намира срещу магазин „Домко”.

Трайчо живее в кв. ”Христо Ботев” ул.”527” – район, обслужван от Първо РУП-СДВР. Със същият този апартамент са извършвани множество сделки /ипотеки, залагания и др./, много от тях измамни и престъпни и по този начин са спечелени много пари. По думи на Трайчо от същият този апартамент след тия сделки  е спечелил пари за да си купи апартамент от над 100 м.2 до НДК.

Интересното е какви услуги е извършвал Никола Панчев на въпросния ром Трайчо за да му подари последният  апартамент, та макар и в Ботунец.

Известно е, че в кв. ”Христо Ботев” се пласират голямо количество цигари и алкохол без бандерол. Там се извършват множество кражби от влакове и камиони и крадената стока се пласира именно в кв. ”Христо Ботев”. Също така известно е , че там се върти и търговията с наркотици и именно задължение на подчинените на Панчев е да противодействат на всичко това.

Каква е причината за тази толкова тясна обвързаност между Никола Панчев и циганските барони. Не е ясно защо още този служител е на служба в МВР след многобройните му издънки, една от най-големите е с фалшивите лични карти и свидетелства за управление на МПС издадени от паспортната служба на 01 РУП-СДВР на която Панчев е пряк началник и за която се писа по медии и сайтовe.

Емил Иванов“

След като три години се подвизава във Варна и изуми всички с „професионализма си“ в „Охранителна полиция“, през 2018 година Никола Панчев, вместо да бъде разкаран, отново е издигнат в кариерата и е назначен от тогавашния вътрешен министър Младен Маринов като … директор на ОД МВР Добрич!

През 2021 година, когато на власт идва ТАКА НАРЕЧЕНАТА „промяна“ в лицето на вътрешния министър Бойко Рашков, пак вместо да бъде разкаран Никола Панчев, той отново е СПАСЕН!

И е върнат тихомълком в Зоналното жандармерийско управление – Варна на Главна Дирекция „Жандармерия, специални операции и борба с тероризма“.

Така радетелите на „промяната“ в лицето на Бойко Рашков /респективно баш кадровиците на МВР тогава Пламен Узунов и Николай Копринков/ осигуриха безпрепятствено, тихичко местенце на въпросния Никола Панчев, който на никого във Варна, а и на самите ченгета от ОД МВР Варна не е ясно какво точно изобщо върши в „Жандармерията“ лицето Панчев, освен да си получава заплатата и да се прави на недосегаем.

Какво прави ярко впечатление дотук?

Категорично!, че каквото и да е направил Никола Панчев, в каквито и бакии да се е забъркал, какъвто и непрофесионалист да е, ВИНАГИ Е ИЗДИГАН В КАРИЕРАТА, а когато се осрал, тихо го скатават на добра службица, докато ПАК му дойде времето да е … шеф!

И тъй като идва ротацията на така наречената Сглобка и покровителите на Панчев се готвят да поемат отново свойски властта, Никола Панчев вече е с обещана нова шефска позиция – този път шеф на Жандармерията в ОД МВР -Варна, зонално звено на Главна Дирекция „Жандармерия, специални операции и борба с тероризма“.

Впрочем, докато се разхожда из Добричкия вилает, Панчев дори вече се представя като „шеф на Жандармерията във Варна“, нищо, че не е още такъв.

В самата Жандармерия – Варна Панчев не известен с нищо друго, освен с брутална арогантност, липса на професионализъм и закани, че ще „разкара“ всички, като оглави Жандармерията и ще си назначи „свои“.

Кара огромен джип с номер с пет единици, общува си с намазани зърнари с майбаси, парадира с „високи“ познанства и си чака поредното шефско назначение.

Този път като шеф на Жандармерията във Варна, че и нея да я съсипе.

Кой стои зад лицето Никола Панчев, напълно безполезен за системата в МВР, но пък очевидно изключително удобен за онези, които му пазят толкова години гърба и го издигат на постове?!

АФЕРА се обръща директно и брутално към вътрешния министър Калин Стоянов, който пък е в изключително добри отношения с бившия министър на МВР Младен Маринов, и който също носи отговорност за лицето Никола Панчев!:

Има ли връзка Никола Панчев с Димитър Спасов – Митко Каратиста /Делта гард/? Наясно ли е ръководството на МВР в какво точно се изразява таза връзка?

Обслужвал ли е Никола Панчев интереси на Митко Каратиста в София и Варна и знае ли ръководството на МВР какви точно интереси е обслужвал и как точно?

Ако ръководството на МВР е безхаберно по отправените въпроси, то АФЕРА може да ги осведоми конкретно.

Ако не ги е срам и ако не е позор за тях да не знаят, или пък да знаят и да укриват, то незабавно да прекратят напъните си ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДА НАБУТАТ ТОЗИ УНИКУМ, НАРЕЧЕН НИКОЛА ПАНЧЕВ, за шеф на Жандармерията – Варна!

Защото, драги ни вътрешен министър и авера му ексвътрешен министър на МВР, с подобни ВАШИ КАПИИ, КАТО НИКОЛА ПАНЧЕВ, не само съсипахте тотално МВР, не само МВР вече е пълна кочина, но и обезверихте малкото млади, нахъсани, интелигентни момчета полицаи, които все още стоят в МВР.

И такива като лицето Панчев се саморазправят с тях и само чакат момента да станат шефове, за да ги „разкарат“, за да не им пречат на схемите.

Уважаеми министър на МВР Калин Стоянов, и уважаеми авер на министъра, ексминистър на МВР Младен Маринов, знаем, че много трудно, ама ужасно трудно може да откажете нещо на Митко Каратиста, ама и ако тоя от снимката ПАК го тропосате за шеф във Варна, този път като шеф на Жандармерията, АФЕРА ще ви го забие този път много болезнено. Барабар с Митко Каратиста. В Симбиоза.

Отзад.

Afera.bg

3 Коментара

GNAEUS POMPEIUS MAGNUS

преди 2 месеца

ТОЗИ НА СНИМКАТА РИМЛЯНИН ЛИ Е??!!

Коментирай

Стефан Генов

преди 2 месеца

До "ГНЕЙ ПОМПЕЙ ВЕЛИКИ" - Този на Снимката е 100% Натурален ЦИГАНИН !!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.