Скоро бях по селата. Нещото, което най-много ме озадачи е, че циганите са станали повече от българите

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/skoro-byah-po-selata-neshtoto-koeto-nay-mnogo-me-ozadachi-e-che-ciganite-sa-stanali-poveche-ot-balgarite/115650 SvobodnoSlovo.eu
Скоро бях по селата. Нещото, което най-много ме озадачи е, че циганите са станали повече от българите

Задъхаха ни от скандалите, които произвеждат Пепедебейците, изпълнявайки геополитическите планове на посолството, предвидили да ликвидират България.

В Министерство на образованието има работна група, която с мнозинство иска българския език да се изучава като чужд в България, ако не е майчин!!! 

Няколко са общностите, до които се отнася:

- турска, циганска, украинска, македонска, вероятно ще се появи и влашка, пусто таз Добруджа.

Забележителното е, че именно защитникът на циганите в тази работна група бил против, като изтъкнал, че това ще сегрегира съвсем циганите. Обаче господинът сигурно пропуска, че целта е именно тази.

Може и да не знаете, но сме предвидени да бъдем превърнати в мултинационална държава. До 15 години циганите ще са повече от нас - поне младото население. Защо ние ще сме малцинство - защото усърдно правят всякакви разделения между нас и ни настървяват един срещу друг, докато т.нар. общности стават все по-сплотени. Все ще се появи в най-скоро време цигански Доган и ще направи партия, а посолството ще ръкопляска.

Скоро бях по селата. Нещото, което най-много ме озадачи е, че циганите са станали повече от българите, изкупуват къща след къща, те са новите богаташи, плодят се умножено на куб, и най-вече - гледат българите с наглост и от високо. А и защо не - всички фондации работят за тях, както и социалните служби. Нима мислите, че е случайно, че си позволяват да линчуват българин по особено жесток начин? Защото знаят, че никой нищо няма да им направи! Обратното - това е тяхното черешово топче - само гледайте какво ще стане по селата, когато видят, че могат да линчуват българи... Майка им жална на българите!

Да, вече съм сигурна и след скандала в Пирогов, че тези трябва да бъдат свалени от власт! Те не просто преяждат с нея, те са поставени от посолството с единствената цел - бързото ликвидиране на България и българите!

Оставка, бе, българомразци!

Гергана Пирозова

14 Коментара

Де бре

преди 8 месеца

Добър ден. Отдавна е така. И не изкупуват къщите. Просто се нанасят. Те са като кърлежите. Пият, докато се надуят и така до следващата къща. Вижте северозапада. Гледайте документалния филм за село Големаново, Кулско. Погром. Това е. Едно време Шкумбата в апокрифната касетка казваше. Перифразирам. Българите да си ходят в чужбината, турците в Турция, ние циганите да си останем да си оправим държавицата.

Коментирай

Червената шапчица

преди 8 месеца

"В България работят около 70 големи турски компании, чиито инвестиции достигат 2,5 млрд. EUR, а откритите работни места са 15 000". Това каза в Шумен посланикът на Турция у нас Айлин Секизкьок пред участниците във форума "Възможности за пазара на труда в Североизточна България"--- Ами то само цигани и турци...

Коментирай

Запознат

преди 8 месеца

Това е резултат от плана " Калерги " . План за подмяна на населението. По - точно християнското население. Този план го прилагат в цяла Европа. Учудващо е , че сега виждате тая трагедия с българския народ. Този план се провежда от служителите на дявола- илюминатите. Не забравяйте, че единственият, който може да победи дявола е Господ. Именно това е спасението. Прилежно изучаване на противника и призиви към Господ за съсипване плановете на дявола. Проклети да са пред Господ всички, които съсипаха българския народ!!!

Коментирай

Ивайло Кирков - до авторката

преди 8 месеца

Драга Гергана Пирозова, драга авторке, Наистина минути са ни останали. През Февруари и началото на Март т.г. се опитах по свой почин да организирам жива среща между нас - пишещите и коментиращите в сайта. Мотивът ми беше, че срещу нас, българите, са пуснати огромни сили за смачкването ни - и би трябвало всички ние да се срещнем лично, да се знаем и ако може - да се организираме срещу тях - тези безродни сили. Ответ нямаше - освен отговора, който получих от Милена Върбанова, с която се свързах - признателен съм И! Тогава за връзка си дадох имейла ([email protected]). Сега целта ми е същата - да се срещнем на живо (докато още може!) ние - пишещите и коментиращите. Има какво да обсъдим. Макар вече и в последните минути... Ивайло Кирков

Коментирай

Милена Върбанова

преди 8 месеца

"Нещото, което най-много ме озадачи, е, че циганите са станали повече от българите". Добрутро! Да се смееш ли, да плачеш ли, след подобно жълтопаветно изявление. Циганите, миличка, отдавна владеят селата и малките градове - тоест цяла България.

Коментирай

Милена Върбанова

преди 8 месеца

Та нали, тъкмо защото са станали повече, тероризират и избиват българите. Освен това те са млади, а българите в селата са обикновено над 80-годишни.

Коментирай

Генчо Гунчев

преди 8 месеца

Ако прехода бе засегнал циганите, така както засегна българите, в момента можеше да ги съберем /всички до последното цигане/ в Столипиново и да им четем ""Аз съм българче"! Но официалната политика на държавата, под командата на Сорос, унищожава едните, за да се плодят и изхранват другите. За мен няма кога, но младите българи, ако не хванете ли пушките.........! Няма да ви проклинам! Сами ще го направите! Скоро! Много скоро!

Коментирай

Ачо

преди 8 месеца

Българите трябва да хванат мотиките,а не пушките!Да изгонят крадците от властта! Няма да е лесно,защото крадците са апапите на посолството.Няма колонизирана държава, която живее добре.Проблема на държавата не са циганите,а колонизаторите ограбващи народите по целия свят.Мразиш циганите,турците,комунистите,педерастите,толкова по- добре за колонизаторите.Карайте се,бийте се,убивайте се,но не пипайте колонизаторите. Ние се караме,защото ни ограбиха.Всички фирми са чужди,ние нямаме нищо.Печалбите напускат страната.Ние сме гладни и се караме помежду си.Толкова е добре за колонизаторите. Плачи България!Дай боже да се появи национален герой,който да поведе страната към свободата.Засега такива няма.Нито Николай Малинов,нито Костадинов,нито БСП ,нито Румен Радев са такива,за каквито се опитват да се представят.

Коментирай

Лакота

преди 8 месеца

"Нещо шуми" - казал аборигенът. "Това е от вятъра" - казал знахаря. "Ама вятърът май е ураганен" - замислил се аборигенът. " Именно " - засмял се знахарят. " Нещо иде със страшна сила"

Коментирай

Васко

преди 8 месеца

Здравейте Ивайло,Гергана Милена и всички будни българи и най - Вече българки! Аз също съм за такава среща.Видно е ,че няма кой да защити българското в България.Вече съм убеден ,че това ще бъде БЪЛГАРСКАТА ЖЕНА ,майка,съпруга,дъщеря.Трябва да се направи такава среща спешно .Ще се свържа с Ивайло.Радвам се ,че все още ВИ ИМА.

Коментирай

Васко

преди 8 месеца

Здравейте Ивайло,Гергана Милена и всички будни българи и най - Вече българки! Аз също съм за такава среща.Видно е ,че няма кой да защити българското в България.Вече съм убеден ,че това ще бъде БЪЛГАРСКАТА ЖЕНА ,майка,съпруга,дъщеря.Трябва да се направи такава среща спешно .Ще се свържа с Ивайло.Радвам се ,че все още ВИ ИМА.

Коментирай

Цветан

преди 8 месеца

Еее...мила госпожо така е...мръсния мангал е навсякъде и е вече и с предимства. Навремето нали имаше организации за приобщаване на мангалите. Да ги обичаме едва ли не мангалите....ех....защо ли си спомням за Хитлер?

Коментирай

Човек

преди 8 месеца

Има цигани,които са по-добре от българите и не е хубаво да слагате всички под един знаменател

Коментирай

Де бре

преди 8 месеца

До Човека, Ако бяхте написали: Има цигани, които са по-добри от българите и не е хубаво да слагате всички под един знаменател. Е друго. Че, то има и помъчени, дето са по-добре от българите. Има и българи, дето са по -добре от другите българи, ама това прави ли ги човеци с добри души? Отговорете си сам на въпроса.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.