След две години управление на Радев, промяната е на лице дори в медиите

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/sled-dve-godini-upravlenie-na-radev-promyanata-e-na-lice-dori-v-mediite/53742 SvobodnoSlovo.eu
След две години управление на Радев, промяната е на лице дори в медиите

След две години управление на Радев, промяната е на лице дори в медиите. Вече работят на принципа на Живков. “Добрия журналист трЕбва да знае кое може да се печата и кое не трЕбва да се печата”.

Нулева равнопоставеност в поведението към гостуващи им политици. Дори в платените форми видимо се толерират симпатичните и се мачкат несимпатичните ни. Няма никаква безпристрастност и това става все по-видимо за всеки зрител!

Tsvetan Fikov

2 Коментара

Зелена брада

преди 1 година

Цецко, рогльо и какво тук общо с това има Радев за случващото се в АМЕРИКАНСКИТЕ телевизии и соросоидни медии?! Може би понеже ви се явява морков в задника?! Аман от психодесни, жъртопаветни,евроатлантически идиоти с евроджендърски "ценности", които си завират там де слънце не огрЕва....

Коментирай

Зелена брада

преди 1 година

Айде марш у дЕсно бе пунгаш!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.