СЛЕД СКАНДАЛА: Карбовски: Кликата в София няма да разреши да се смени режимът (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/sled-skandala-karbovski-klikata-v-sofiya-nyama-da-razreshi-da-se-smeni-rezhimat-video/3666 SvobodnoSlovo.eu
СЛЕД СКАНДАЛА: Карбовски: Кликата в София няма да разреши да се смени режимът (ВИДЕО)

Има една клика в София, в София, защото София не е България, която няма да разреши да се смени този режим. Този режим не е на Киро режимът или на някой друг режимът. Режимът не неолиберален, което е изключително грозно нещо, което в един момент, борейки се за различните, стана най-омразната реч, стана най-голямото гонения на вещици и на различни хора, и тези хора, според мен, не трябва да ходят някъде на топло и да се пенсионират, а да се обединяват. Това каза журналистът Мартин Карбовски във видео, което публикува онлайн.

Журналистът Мартин Карбовски се отказва от кандидатурата си за Съвета за електронни медии (СЕМ). Това съобщи самият той в своята Facebook страница.

„Скъпи на сърцето ми! Цял ден ме питат какво се случва. След година мълчание телефонът ми се стопи от звънене на колеги. Така че трябва да реша. Не, няма да ставам чиновник. Имаме екип, който иска да правим друго. Съжалявам, ако сте си загубили времето в тая репресия”, заяви журналистът.

Карбовски беше номиниран за член на СЕМ от ПП „Има такъв народ“.

"Цял живот правя, каквото си искам, създавах си врагове с власт, а сега ми се предлага да работя за тях. Всичко това беше експлоатирано от неолибералите, жълтата преса и дори хора, на които нашите филми са направили добро", допълни той.

Парламентът трябва да излъчи двама членове на СЕМ. Крайният срок за издигане на кандидатури е днес.

https://eurocom.bg/

https://youtu.be/R2u7IR7lG1E

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.