Софийската сатанинска коледна украса е доказателство, че победата на розовите понита е предизвестена от момента, в който обявиха ДС-момчето за кандидат кмет

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/sofiyskata-sataninska-koledna-ukrasa-e-dokazatelstvo-che-pobedata-na-rozovite-ponita-e-predizvestena-ot-momenta-v-koyto-obyaviha-ds-momcheto-za-kandidat-kmet/122427 SvobodnoSlovo.eu
Софийската сатанинска коледна украса е доказателство, че победата на розовите понита е предизвестена от момента, в който обявиха ДС-момчето за кандидат кмет

Софийската сатанинска коледна украса е доказателство, че победата на розовите понита е предизвестена от момента, в който обявиха ДС-момчето за кандидат кмет.

Тая Валпургиева нощ и американско свободно тълкувание на християнската вяра - секти и църкви, които са бизнес - не се подготвя за две седмици.

Защо да упреквам негласувалите за този погром на столицата? От нас, явно, нищо не зависи. 

Розово пони пред храм-паметника "Александър Невски", когато Патриарх Неофит бере душа в болницата, държи презерватив и детенце го пука. Да, вчера беше Денят на СПИН-а. Новото ръководство на столицата има основание да си бори болестите.

Сбогом, моя София!

То и без това от години една вещица - оная скулптора с кор между краката и символи на смъртта в ръцете - е символ на падението.

Ще изтърпим и това, но няма да иляди, както казваше дядо ми за подобни безумия.

Ще дойде ден на спасение - все едно, че едва ли ще го доживея.

Дано се случи на сина ми!

Зоя Деянова

1 Коментара

rusnak

преди 5 месеца

За бой са родителите отишли с децата си, които са били свидетели на място на тази перверзия и не са наритали педерасите.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.