Соня Колтуклиева: Медиите превърнаха жена с леко поведение в тежка кавалерия. Трябва хигиена

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/sonya-koltuklieva-mediite-prevarnaha-zhena-s-leko-povedenie-v-tezhka-kavaleriya-tryabva-higiena/112422 SvobodnoSlovo.eu
Соня Колтуклиева: Медиите превърнаха жена с леко поведение в тежка кавалерия. Трябва хигиена

От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева

Приятелка ми изпрати линк към интервю на Сашо Диков с Любена, бившата съпруга на Петьо Еврото, избягал в чужбина след акция, дирижирана от Иван Гешев, за да дискредитира Борислав Сарафов. Водевилни маневри на бивши приятели и съмишленици. Облечени във власт. Отмъстители.

Ограничена и примитивна тарикатка. С арогантно поведение. Съзнава, че я използват. Но няма нищо против, очевидно е. Това е нейният номер в живота.

Проблемът е в медиите, които превърнаха тази жена с леко поведение в тежка кавалерия. Срамота е. Трябва да има някаква хигиена.

Оженила се за доста по-възрастен мъж, родила му дете. Кефила се години наред на сладък живот с пари и възможности. Изведнъж прозряла в каква тиня е затънала и решила да бъде честна и откровена, даже с риск за живота си. Малееййй.

Полицаи ѝ пренасят мебели, пазят я като яйце на „Фаберже”, вместо да я спукат от проверки данъчните и прокурорите: за произход на доходите и (не)платени данъци, както постъпват с обикновените хора и непривилегированите бизнесмени.

Любена изстрелва обиди, клевети, обвинява висши магистрати, че са получавали пари - едва ли ще може да го докаже. Вероятно разчита на това, че я смятат за луда и никой няма да се занимава с нея да я съди. Докато на някой не му писне от тази тенекиена латерна, де.

Сашо Диков се държи много примирено и без нерв, разбирам го - изкарал е тежка сърдечна операция неотдавна. И все пак … запазил е някои от професионалните инстинкти на Стажанта. Пита я тази хлевоуста фурия - нали са истина разпространяваните в Интернет брутални секс-клипове, в които тя прави фелацио на различни мъже? Да, вика, Любена, така е - мъжът ѝ имал фетиш(?!) и я карал да го прави, за да я снима.

Сашо не се впечатлява от това признание, отбелязва само: казват, че е имало и прокурори между тях. Тука дръжте се да не паднете: еротичната звезда за лична употреба казва: не, бяха случайни хора от Интернет, от Антикорупционния фонд ми съобщиха, че са направили антропологична експертиза, не са прокурори…. Каква пародия, а?! Значи п*нисите на прокурорите са нещо по-различно и видимо се различават от другите. Хммм. Да се смееш ли, да повърнеш ли или и двете?!

Та тази, значи, е свидетелка и обвинителка. Изобличителка. Чрез домашно порно към прочистване на правосъдната система. Може ли да бъде по-вулгарно и безсмислено?!

Я, малко по-сериозно, бе. Излагате се!

3 Коментара

даааа

преди 9 месеца

Джурвалисткеее, чрез подобна жена съдят Тръмп. Там може, у нас не. Щото сме по морални ли?

Коментирай

ZeЛЕВСКИ

преди 9 месеца

ТАА СТРИНА СМЕНЯ БЪРДУЧЕТАТА, КОИТО Е НАЛАПАЛА, СПОРЕД ТОВА КОЕ КОЛКО ПУСКА..... НАПОСЛЕДЪК ПЛАМЕННО ЗАЩИщАВАШЕ ПО ВСИЧКИ САЙТОВЕ И ТЕЛЕВИЗИИ СИК-аджията КОМУНИСТА ПОЖАРНИКАРа агент "БУДА"-ла☭ .... МУ-ХА-ХА П.С. ТАА ДРоГАРКА Е ОТ КРИМИ КОНТИНГЕНТА........ЕДНА ГОДИНА УСЛОВНО С 3 ГОДИНИ ИЗПИТАТЕЛЕН СРОК И 1000 ЛВ. ГЛОБА Е ОСЪДЕНА ДРоГАРГАТА КОЛТУКЛИЕВА. ТЯ НЕ Е ПЛАТИЛА ДАНЪЦИ ЗА 90 000 ЛЕВА, КОИТО Е ВЗЕЛА ОТ БАНКЕРА БЕГЛЕЦ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ. ПРЕЗ 2017 ГОДИНА ОСНОВНИЯТ СВИДЕТЕЛ ПО ДЕЛОТО И БИВШ СЧЕТОВОДИТЕЛ НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ - БИСЕР ЛАЗОВ СВИДЕТЕЛСТВА, ЧЕ ЛИЧНО БАНКЕРЪТ Е НАРЕДИЛ ПАРИТЕ ДА БЪДАТ ИЗПЛАТЕНИ НА КОЛТУКЛИЕВА НА РЪКА..... МУ-ХА-ХА

Коментирай

ZeЛЕВСКИ

преди 9 месеца

ТАА СТРИНА СМЕНЯ БЪРДУЧЕТАТА, КОИТО Е НАЛАПАЛА, СПОРЕД ТОВА КОЙ КОЛКО ПУСКА..... НАПОСЛЕДЪК ПЛАМЕННО ЗАЩИщАВАШЕ ПО ВСИЧКИ САЙТОВЕ И ТЕЛЕВИЗИИ СИК-аджията КОМУНИСТА ПОЖАРНИКАРа агент "БУДА"-ла☭ .... МУ-ХА-ХА П.С. ТАА ДРоГАРКА Е ОТ КРИМИ КОНТИНГЕНТА........ЕДНА ГОДИНА УСЛОВНО С 3 ГОДИНИ ИЗПИТАТЕЛЕН СРОК И 1000 ЛВ. ГЛОБА Е ОСЪДЕНА ДРоГАРГАТА КОЛТУКЛИЕВА. ТЯ НЕ Е ПЛАТИЛА ДАНЪЦИ ЗА 90 000 ЛЕВА, КОИТО Е ВЗЕЛА ОТ БАНКЕРА БЕГЛЕЦ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ. ПРЕЗ 2017 ГОДИНА ОСНОВНИЯТ СВИДЕТЕЛ ПО ДЕЛОТО И БИВШ СЧЕТОВОДИТЕЛ НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ - БИСЕР ЛАЗОВ СВИДЕТЕЛСТВА, ЧЕ ЛИЧНО БАНКЕРЪТ Е НАРЕДИЛ ПАРИТЕ ДА БЪДАТ ИЗПЛАТЕНИ НА КОЛТУКЛИЕВА НА РЪКА..... МУ-ХА-ХА

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.