СОС се събира извънредно в нов опит за избор на председател. Никой не иска Борис Бонев, освен ПП-ДБ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/sos-se-sabira-izvanredno-v-nov-opit-za-izbor-na-predsedatel-nikoy-ne-iska-boris-bonev-osven-pp-db/121475 SvobodnoSlovo.eu
СОС се събира извънредно в нов опит за избор на председател. Никой не иска Борис Бонев, освен ПП-ДБ

Столичният общински съвет се събира извънредно, за да направи втори опит за избор на председател. Миналият понеделник вотът се провали, защото при две гласувания нито един от кандидатите не успя да получи нужните 31 гласа.

От ПП-ДБ и "Спаси София" отново ще предложат Борис Бонев. Миналата седмица обаче кандидатурата му беше подкрепена само от неговата политическа група.

За изминалите седем дни видимо той не получи подкрепа от останалите групи. Столичният кмет Васил Терзиев покани партиите, представени в градския парламент на разговор в събота, за да обсъдят приоритетите за развитието на града, които да бъдат отразени в бюджета.
На срещата от ГЕРБ изобщо не отидоха.

БСП бяха представени от зам.-председателите на парламентарната група на БСП Георги Свиленски и Ирена Анастасова.

И от БСП, и от "Възраждане" заявиха, че имат свои кандидатури.

А от КОД-Синя София допуснаха, че след като вече кандидатурата е отхвърлена вероятно трябва да се търси решение в друга посока. За днешното заседание Вили Лилков заяви вчера: Не съм оптимист, тъй като преговорите, които се водеха досега между политическите сили, не бяха пълни, защото ГЕРБ отказа да участва.

https://epicenter.bg/

2 Коментара

Баче Цено

преди 5 месеца

Вграждане ще спасят София! Варна бе първа. Там подкрепиха ... ТИМ. Нали сме си наши ора?!

Коментирай

Спаси София от "Спаси София"!

преди 5 месеца

Вграждане в софийска сглобка му е майката на Мамин Деянчо. Сега ВгъзРаждане се чудят само едно - как да изиграят номера на китайката, т.е. хем да спасят "спасителите ни", хем да останат "опозиция" на ДС, което ги създаде последни като политически проект! АМИН

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.