СПОРТНОТО МИНИСТЕРСТВО ДАДЕ 5 404 991 ЛЕВА НА СМЕШНИ БЕНЕФИЦИЕНТИ... ЩЕЛИ ДА БОРЯТ ХАЗАРТА. ЗА ШАХМАТНОТО НИ БИЖУ НУРГЮЛ - НЕ ДАДЕ НИЩО!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/sportnoto-ministerstvo-dade-5-404-991-leva-na-smeshni-beneficienti-shteli-da-boryat-hazarta-za-shahmatnoto-ni-bizhu-nurgyul-ne-dade-nishto/115198 SvobodnoSlovo.eu
СПОРТНОТО МИНИСТЕРСТВО ДАДЕ 5 404 991 ЛЕВА НА СМЕШНИ БЕНЕФИЦИЕНТИ... ЩЕЛИ ДА БОРЯТ ХАЗАРТА. ЗА ШАХМАТНОТО НИ БИЖУ НУРГЮЛ - НЕ ДАДЕ НИЩО!

Вижте печелившите 51 бенефициента в сайта на ММС. Почудете се!

Тук съм избрал (с копи-пейст от сайта на ММС) да ви посоча само 4 от всичките 51 проекта, спечелили финансиране, другите 47 са още по-влудяващи:

I.) Проект с наименование "ЗДРАВЕЙ“ на Фондация “Повече от дом”, град София; генериран номер по Програмата НПИМД- Н1-Т4-046/2021, получил 73 т. при класирането - за сумата от 674 993 (шестстотин седемдесет и четири хиляди деветстотин деветдесет и три) лева.

II.) По Тема „Превенция на хазартната зависимост сред младите хора“ Проект с наименование ,,Заложи на себе си, не на хазарта. Не ставай зависим!“ на Сдружение „Българска асоциация на хазартните дейности“, град София; сумата от 118 149,40 лева (сто и осемнадесет хиляди сто четиридесет и девет лева и четиридесет стотинки).

III.) Проект “Доразвий себе си!“ на Сдружение ,,Спортен клуб "Ипон“, град София; сумата от 49 019,00 (четиридесет и девет хиляди и деветнадесет) лева.

IV.) Проект с наименование "ММА - млади, можещи, активни“ на Сдружение "Българска федерация по ММА“, град София; сумата от 118 073,00 (сто и осемнадесет хиляди седемдесет и три) лева...

Вижте нелепите наименования на първия и на третия проект.

Вижте кои са бенефициентите на втория и на четвъртия проект.

Помислете може ли, и как точно, Асоциацията на хазартните дейности", на собствениците на лотарии и казина, да се бори срещу хазарта и срещу хазартоманията?

Вижте всичките 51 бенефициента, усвоили 5,5 млн. лева в сайта на ММС.

Вижте още:

https://www.segabg.com/…/ministur-kralev-e-razdaval-pari-na…

Вижте долу копие на смешния и глупав отговор на ММС на мое запитване по Закона за достъп до обществена информация за далаверата с милионите. Не искат да кажат какви са обществените ползи от изхарчването им.

Четете моите текстове!

Четете моите книги! Търсете ги в сайта :

tornadobg.com

акад. Петър Иванов

Може да бъде изображение с текстово съобщение

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.