Срам и позор за София и софиянци, ако заради брътвежите на едно НПО се отречем от постиженията на инж. Иванов

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/sram-i-pozor-za-sofiya-i-sofiyanci-ako-zaradi-bratvezhite-na-edno-npo-se-otrechem-ot-postizheniyata-na-inzh-ivanov/130940 SvobodnoSlovo.eu
Срам и позор за София и софиянци, ако заради брътвежите на едно НПО се отречем от постиженията на инж. Иванов

Недопустимо заиграване с паметта и честта на инж. Иван Иванов - безспорно най-добрият столичен кмет. В Столичния общински съвет се обсъжда доклад за поставянето на паметник на инж. Иванов по предложение на проф. Вили Лиликов.

Дни преди разглеждането на доклада организацията "Шалом" предприе офанзива по саботиране на идеята. До комисията по образование на СОС беше изпратен един пасквил, чиято цел беше инж. Иван Иванов да бъде изкаран антисемит, нацист и прочие. Първата фаза по окалване и осмакаряване на личността на най-успешният кмет на София не завърши успешно за "Шалом". Комисията по образование единодушно с гласове на почти всички представени в СОС партии прие доклада.

Натискът обаче очаквано е продължил във втора фаза - звънене по партийни централи и партийни лидери. Така стигаме до там, че ГЕРБ се отмятат от решението си, а под натиска на Даниел Лорер вероятно същото ще направят и общинските съветници от ППДБСС. Това практически означава, че вероятно докладът нямя да събере подкрепа в зала и ще бъде отхвърлен. 

Срам и позор за София и софиянци, ако заради брътвежите на едно НПО се отречем от постиженията на инж. Иванов. Грях ще си сложат всички на душата, ако гласуват против паметник на един велик българин! 

🇧🇬🇧🇬🇧🇬

Карлос Контрера

3 Коментара

Бля, бля

преди 1 месец

Е какво да очакваш от юдеи ?

Коментирай

Петър Видолов

преди 1 месец

Защо забравяте цинизмът на някои българи с еврейски произход - Божков, Паси, Бехар, Михайлова, Прохаски, на Шалом и Цион, които бяха активни сътрудници на СДС.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.