Стана страшно! Мелето е кърваво, тъпчат полицаи и протестиращи

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/stana-strashno-meleto-e-karvavo-tapchat-policai-i-protestirashti/14654 SvobodnoSlovo.eu
Стана страшно! Мелето е кърваво, тъпчат полицаи и протестиращи

Под напора на тълпата част от неподготвените за щурм полицаи бяха съборени в прахта, има паднали и сред протестиращите

Вмомента бунтът пред Догансарай взема първите си жертви. Докато директорът на ОДМВР-Бургас Радослав Сотиров и кметът Димитър Николов опитваха да кажат пред журналисти, че се стремят да запазят мира, в агитката на протестиращите се появиха Христо Иванов и общинският съветник от демократите Димитър Найденов от Бургас. Те искаха да преминат кордона с други протестиращи, но не ги пуснаха.

Под напора на тълпата част от неподготвените за щурм полицаи бяха съборени в прахта, има паднали и сред протестиращите. Виковете за помощ са страшни. Полицаите не са извадили шлемове и оръжие. Старши комисар Сотиров правеше всичко възможно, за да помогне на Христо Иванов да влезе в буферната зона и да говори с журналисти, но тълпата бе неудържима. Не може да се види дали има тежко ранени.

Flagman.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.