Стресът от привикването на българските партийни лидери на "Козяк" е висок

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/stresat-ot-privikvaneto-na-balgarskite-partiyni-lideri-na-kozyak-e-visok/52278 SvobodnoSlovo.eu
Стресът от привикването на българските партийни лидери на "Козяк" е висок

Стресът от привикването на българските партийни лидери на "Козяк" е висок. Излизат всевъзможни дописки за ГЕРБ, за Радев, за ДПС, че щатските представители им се карат, размахват им пръст. Натискът ще става още по-брутален. Страната ни е прифронтова държава и се върви към грубо дисциплиниране. Не би било толкова страшно, ако определените за надзорници не бяха се оказали толкова дразнещо неспособни за държавно управление. Това е голяма грешка, налагане насила на налудни надзорници.

В крайна сметка като са решили да правят интервенция, нека я направят с умни читави хора. Може ли да инсталират подобна бутафория! Употребата на Радев като играчка в този държавен колапс е абсолютно позорна. И опитът му да се скрие зад уж нормални правителства, чийто министерства се населяват от връзкари, любовници и натегачи, на които са дадени финансови енергийни трасета, е абсолютно срамен.

Радев не знае какво да прави с колапса, който сътвори. Прикрива идиотщините на кабинета "Петков", бивайки натискан от нападките срещу него. Всички са се сгънали от страх. Но на Радев да му кажа, че ТЕ ще дойдат и за него. Просто този човек никога не е имал стратегия, винаги е бил съветван лошо, за сметка на това си е въобразил, че се измъква много умно. Не, не се измъква. За да направиш нещо, трябва да мислиш, а не да ти подават мислене.

Това с продукта на Радев (ПП), който много ни натискат да ни управлява, няма да свърши добре за България, тепърва ще нагнети високо напрежение в обществото и остър разпад вместо консолидация на народа около нов, толкова чакан проект. ДБ яхнаха падането на ПП и си въобразяват, че ще бъдат контролния ограничителен бутон, така да се каже спирачката за ПП.

Само че аз не вярвам, че тези хора могат да бъдат дресирани, облагородени и че в тях има добра линия. Основното за тях е налудността, липсата на реалистични оценки за действителността, за това докъде може или не може. Тоест те могат всичко да предприемат без оглед на ангажимент към последиците за държавата.

Калина Андролова

9 Коментара

Кумчо Вълчо

преди 1 година

Ето и Калинка-малинка се намеси "компетентно" да прави "анализ" на политиката на Президента! Куцо и кьораво, джурналайки и мисирки се изживяват като разбирачи, а са просто комплексирани селски пръчки! Айде запрете се холан, всички разбрахме, че сте гола вода с по две вмирисани риби в джоба.... Трудно понасяте човек като Радев, защото очевадно ви комплексира в сравнение с помиярите, с които основателно се гаврите.

Коментирай

мсг

преди 1 година

Кумчо Вълчо ще да е някакъв n-ти джендър. Иначе как как да разбираме това че, е най-обикновена сороспия?

Коментирай

мсг

преди 1 година

Кумчо Вълчо ще да е някакъв n-ти джендър. Иначе, как бихме разбрали че, си е обикномена сороспия?

Коментирай

Кумчо Вълчо

преди 1 година

Президентът Румен Радев за пореден път доказа, че е национален лидер и държавник, който не се страхува да върви срещу мейнстрийма и силните на деня, когато го изисква националният интерес. Той ясно заяви пред лидерите на Европейския съюз, че ще наложи вето върху антируски санкции, свързани с ядрената енергетика. А след това каза, че няма да допусне нови доставки на оръжие за Украйна, защото това ще продължи войната, ще намали боеспособността на българската армия и е в ущърб на националната сигурност. Президентът Радев вече получава атаки и удари под кръста и заплахи за импийчмънт. Но няма нищо по-силно и по-важно за един държавник от защитата на националното достойнство и интереси, защото тях ще ги оценява историята и българският Народ!

Коментирай

о.з. полковник Колев

преди 1 година

МСГ за Кумчо Вълчо не зная, но ти си очеваден трол-евроджендър, при това ментално ограничен и зомбиран!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.