"Свободна Европа" отвори прозореца на Овертон, за да пусне по пързалката "Аз съм българче"

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/svobodna-evropa-otvori-prozoreca-na-overton-za-da-pusne-po-parzalkata-az-sam-balgarche/125387 SvobodnoSlovo.eu
"Свободна Европа" отвори прозореца на Овертон, за да пусне по пързалката "Аз съм българче"

"Свободна Европа" отвори прозореца на Овертон, за да пусне по пързалката "Аз съм българче". Тази статия не е каприз на някаква пуйка, която от скука си смуче трътката. Заръчана е с ясното съзнание за неизбежен успех.

Темата бе подета в социалните мрежи: едни за, други против.
Намеси се сериозно и властта с опровержение, че стихотворението на Вазов няма да бъде извадено от училище.

Някои повярваха, други не, трети се зарадваха, четвърти ядосаха.
Рано, или не много късно "Аз съм българче" ще изчезне, защото евроатлантиците отвориха широко прозореца и пуснаха малкото бългърче към неговата гибел.
Целта бе постигната...

Зоя Деянова

4 Коментара

Мартин

преди 3 месеца

"Рано, или не много късно "Аз съм българче" ще изчезне..." ____ По скоро НАГЛОсаксите, евроГЕЙците и евреите ще Изчезнат!

Коментирай

Маринела

преди 3 месеца

Браво на Госпожа Елена Гунчева..Гривова и всички като нея които защитават всичко Българско. Гордея се като българка с тях . Докато има такива ,родолюбци БЪЛГАРИЯ ще я има. Ас съм Б Ъ Л Г А Р К А гордея се стова може да съм от малцинствата но съм Българка България е моята Родина. Стихотворението Ас съм българче ,трябва да се изучава в училище както и всичко българско. Тези които с напуснали България и се върнаха по нечие нареждане да унищожат България да се върнат от там където са дошли. Скъпи сънародници когато отивате на избори не гласувайте за Евростлантижите и всички които продават България на чуждите интереси.Те искат да няма България .Те са крадци,мафия ,лекета ,нямат съвест,нищо човешко никакъв морал .Такива като Киро лекета на склеротика Байдън вън от Моята Родина България. В Ъ Н....обратно при Кравария.

Коментирай

Бен

преди 3 месеца

Хм? Че то не е ли вече изчезнало? Почти? За колко днешни българчета е първа радост да се наричат българи? В край свободен ли живеем? Любим ли всичко българско и родно? И най вече, ако сме истински синове на юнашко племе, ще проявяваме ли юначеството само в скандиранията на мач, пък иначе спокойно да гледаме как бойковци, кокорчовци и шишовци, беснеят над бащино ни огнище? (с извинение, че смесвам произведенията). Та, процесът "изчезване на българчето" вече върви с пълна сила! Въпросът е, дали можем да го спрем и въобще, дали имаме желание...?!

Коментирай

Кр.

преди 3 месеца

"... и пуснаха малкото бългЪрче към неговата гибел." :)))

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.