Ся не ща да ви развалям допълнително настроението, ама съм длъжен да ви светна за поредната тесла дет ви готвят

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/sya-ne-shta-da-vi-razvalyam-dopalnitelno-nastroenieto-ama-sam-dlazhen-da-vi-svetna-za-porednata-tesla-det-vi-gotvyat/116236 SvobodnoSlovo.eu
Ся не ща да ви развалям допълнително настроението, ама съм длъжен да ви светна за поредната тесла дет ви готвят

Ся не ща да ви развалям допълнително настроението, ама съм длъжен да ви светна за поредната тесла дет ви готвят. С внесените изменения на Закона за електронните съобщения искат да ви въведат да плащате задължително такса, когато решите да си смените мобилния оператор. И може да се сетите и какъв ще е размера на таксата, която ще трябва да платите на оператора, който напускате.

Това правителство прекрасно работи за монополите, че да ограбват все повече и повече потребителите. Хвала на тази Промяна. При нея празно няма. Кой закон да пипнат с нещо ни одират в нечия полза.

Даниел Божилов

2 Коментара

Абориген

10 months before

Много ми е интересно кой точно от ония продажници са купили мобилните оператори за да си осигурят приходи дори след като си отидем от тях.

Коментирай

емигрант

10 months before

ТЕЗИ ОТ СЪВЕТА ЗА ЕЛЕКТРОННИТЕ МЕДИИ НАЧЕЛО С БИВШАТА ПАПИОНКА, КОИТО НИ ВКАРАХА ЗА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ПАКЕТИ ЗА ДОСТАВКА НА ТВ УСЛУГИ. ТЕ СА СЪЩИТЕ КРАДЦИ ОТ ДЖОБА НИ. ДА ВИ СВЕТНА ВСИЧКИ ТВ ПРОГРАМИ СЕ ЗАПЛАЩАТ НА ЕДИН ДОСТАВЧИК ОТ ИЗРАЕЛ. КОЛКО САЩ ТВ -ТА ИМА В ПАКЕТА ВИ. ПОЧТИ ВСИЧКИ А СЕГА ВЪРВЕТЕ И СЕ ХВАЛЕТЕ КОЛКО СТЕ СВОБОДНИ И ДЕМОКРАТИЧНИ,ЩОМ НЯМАШ ПРАВОТО ДА СИ ИЗБЕРЕШ КОПЛКО КАНАЛА ДА ПОЛУЧАВАШ. ПЛАЩАЙ ПРОСТАКО.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.